promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitanára is számíthatunk a Mortal Kombat XI-ben
Borítókép:  CBR
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis ez derült ki egy hivatalos Mortal Kombat reklámvideóból. És bár hivatalosan még nem erősítette meg Kitana visszatérését a NetherRealm Studios, elég valószínűnek tartjuk, hogy nem hiába került bele a profin elkészített TV-spotba.

Kitana annak idején még a Mortal Kombat II-ben debütált, és elsőre talán mindenkinek a halálos legyezői és formás idomai jutnak eszébe a kék ruhás amazonról. A hercegnő ugyan már 10 000 éves, megjelenésében és mozgásában még most is úgy néz ki, mintha a húszas éveinek az elején járna.


Shao Kahn mostohalányaként kezdetben hűségesen szolgálta az uralkodót, azonban később kegyvesztetté vált, majd mostohaapja ellen fordult, és Liu Kang-ék oldalára állva, mindvégig azért küzdött, hogy Shao Kahn ne kerülhessen ismételten trónra.

Pontos részletek még nem derültek ki Kitana szerepével kapcsolatban, illetve különleges képességeinek teljes tárházát sem láthatjuk a videóban, feltehetően a fejlesztő hamarosan majd ezt is demonstrálja. Addig is nézzétek meg a reklámot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás