promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét egy legendás játék kap folytatást
Borítókép:  rockpapershotgun.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatást kap a népszerű Vampire: The Masquerade című PC-s RPG-adaptáció. A sokak által ismert vámpíros szerepjáték első része, a Redemption még az Activision gondozásából került ki 2000-ben, majd a szintén sikeres második részt, a Bloodlines-t mindmáig nem követte folytatás.

Most, 15 év elteltével, a játék jogait birtokló Paradox Interactive bejelentette a héten zajló GDC konferencián, hogy készül a régóta várt új rész, és jövő ilyenkor akár már belevághatunk kedvenc vámpír karakterünk legújabb kalandjaiba.
 


A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztését az eddig talán még kevésbé ismert Hardsuit Labs–nak adták ki, a történetet azonban Brian Mitsoda-ra, az első epizód írójára bízták, ami már félig garancia lehet a sikerre.

A történet a mai Seattle-ben játszódik majd, ahol kiválaszthatjuk, hogy melyik vámpír klánhoz kívánunk csatlakozni a köztük dúló háborúban. A készítők azt ígérik, hogy minden döntésünknek meglesz a maga következménye, és bármelyik klán választása különböző játékbeli élményeket és eltérő sztori fejlődést eredményez. Ennek alapján többször is érdemes lesz majd végigvinni a játékot, főleg, hogy a készítők további játéktartalmakkal kecsegtetnek a kiadást követően, melyek közt lesznek ingyenesen letölthető kiegészítők is.
 


A megjelenés 2020 elejére várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is pedig vessetek egy pillantást a játék első, igencsak látványosra sikerült trailer-ére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás