promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkantak Hargitai Bea meztelen fotói, amiken fazonra igazított intim résszel pózol a csodatestű Playmate
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hargitai Bea többször szerepelt a nyuszis magazinban, Ördög Nóra férje is készített róla intim felvételeket.

Egykor a gyönyörű Hargitai Bea volt az ország egyik legfelkapottabb modellje, ami érthető, hiszen az első pillanattól kezdve az ujjai köré csavarta az embereket az ellenállhatatlan szépségével. Még tini volt, amikor elkezdett modellkedni, majd nem sokkal később, 2001-ben ő lett Magyarország legfiatalabb Playmate-je – ekkor még csupán 17-18 éves volt, szóval nagyon hamar a csúcsra jutott.

A jelenleg 39 éves Hargitai Bea többször is szerepelt a Playboy-ban, ráadásul állítólag az amerikai magazinban is, ami elképesztő megtiszteltetésnek számít. Még Ördög Nóra férjével, az ismert sztárfotóssal, Nánási Pállal is többször együtt dolgozott, és szinte mindig nagyon bevállalós volt a manöken, hiszen előfordult, hogy még a fazonra igazított intim részét is láthatták az érdeklődők.

„Beát először 17 éves korában fotóztam a legfiatalabb playmate-ként. Azóta eltelt jó pár év, és megszámlálhatatlan sokszor dolgoztam vele. Minden alkalommal nagy élmény volt, de ez a most készült sorozat talán a legkeményebb, amit valaha csinálhattam róla. Itt nem volt megrendelő, nem kellett megfelelni senkinek és semminek. Fotóztunk, és minden kocka csak a mi kedvünkért kattant”

– olvasható Nánási Pál honlapján az egyik fotózással kapcsolatban.

Akit érdekelnek Nánási Pár Hargitai Beáról készült, 18+-os felvételei, azok saját felelősségre IDE kattintva megnézhetik őket – akit pedig az a szupercsábító fotósorozat érdekel, amiről a fotós a fent idézett szövegben beszél, IDE kattintva láthatja azokat.

Nemrég amúgy a híres DJ, Metzker Viktória pucér képei is újra felbukkantak, ráadásul érdekes módon azokat is Nánási Pál készítette:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás