promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fiatal kolléganők: sokan fantáziálnak róluk, néhányan ágyba is viszik őket
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A munkahelyi kapcsolatok néha furcsa irányba mennek.

A munkahelyi kapcsolatok gyakran fejlődnek barátsággá, de még az is előfordulhat, hogy szerelem szövődik két ember között. Ez csak akkor baj, ha egyik vagy másik fél (vagy mindkettő) házas, mert ilyenkor súlyos és megfontolandó következményei lehetnek a flörtnek.

A slate.com oldal egyik olvasója még ennél is kacifántosabb problémával fordult a laphoz, ugyanis képtelen megállni, hogy ne az egyik munkatársnőjéről fantáziálgasson folyton. A férfi jelenleg egy 10 éves kapcsolatban van benne, a kolléganő pedig jóval fiatalabb nála.

Az általa csak Laurának nevezett lány házas, de már három éve a levélíróval beszéli meg a legtitkosabb magánéleti, kapcsolati problémáit. A férfi szintén megnyílt neki ez idő alatt, mégpedig olyan mértékben, ahogy korábban senkivel sem.

Laura szereti a férjét, vagyis a fickó valóban csak lelki szemetesládaként kell neki. Az ő kapcsolata viszont már jó ideje agonizál, vagyis el tudná képzelni, hogy több is legyen köztük a kolléganőjével. Erről gyakran fantáziálgat is, például szex közben, amikor a barátnője helyett a lányt képzeli maga alá.

Nem mindenkinél marad meg azonban a vágyakozás ilyen plátói szinten. Egész fórumok szólnak efféle kalandokról, az egyiken például egy megcsalt feleség panaszkodott arról, hogy a férje félrelépett az egyik kolléganőjével.

„Máig nem tudom eldönteni, hogy elváljak-e tőle emiatt, vagy felejtsük el, mintha meg sem történt volna. A férjem rendszeresen utazik a munkája miatt, és egy alkalommal vele ment a nála 16 évvel fiatalabb munkatársa, Emily is. Közös szobát tudtak csak bérelni, és a férjem már félálomban volt, amikor elmondása szerint a lány besurrant mellé az ágyba, és megcsókolta. Emily meztelen volt, a férjem pedig már nem tudott gondolkodni, levetkőzött, és szexeltek a sötétben. Másnap reggel aztán a zuhanyzóban is egymásnak estek, de azóta már mindketten megbánták az egészet”

– mesélte keserűen a feleség, aki tényleg nehezen döntheti el, hogy a párja valóban őszintén megrendült-e a történtektől, vagy a bolondját járatja vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás