promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális baki a Szerencsekerékben, Kasza Tibi csúnyán befürdött
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi mindent elrontott a Szerencsekerékben.

Továbbra is töretlen népszerűséggel menetel a Szerencsekerék a TV2-n. Az ország legpörgősebb showja elképesztő nézettséget produkál, és folyamatosan a legnézettebb műsorok toplistájának élén táncol. Kasza Tibiék legutóbb is simán lenyomták az RTL napi sorozatát, a Drága örökösök folytatását.

Attól függetlenül, hogy milyen sok negatív visszajelzést kap a közösségi médiában, a Szerencsekerék jelenleg a TV2 aranytojást tojó tyúkja, így aztán biztosra vehetjük, hogy a csatorna még több évadot fog készíteni belőle a jövőben.

Bár sokan Kasza Tibi humora és szereplése miatt írják le a műsort, vannak, akik kifejezetten miatta követik rendszeres figyelemmel az adásokat. Kétségtelen, hogy a műsorvezetőnek van egyfajta pimasz humora, amit sokan nem tudnak értékelni, de a nézettségi adatok nem hazudnak; a több, mint 800 ezres napi nézettség azt bizonyítja, hogy szükség van a Szerencsekerékre és Kasza Tibire.

Még akkor is, ha a műsorvezető képes elrontani egy villámjátékot: pontosan ez történt a legutóbbi adásban, amiben a Séfek séfe sztárszakácsa, Wolf András volt a celebjátékos. Az egyik villámjáték során a „francia csókot" kellett kitalálni, Wolf András pedig hamar meg is nyomta a gombot. Aztán szinte azonnal meg is gondolta magát, mert azt hitte, hogy nem jó megfejtésre gondolt. Kasza Tibi persze bíztatta, hogy mondja be, mert tudja, mire gondol.

Wolf András végül nem állt kötélnek, ezért Kasza Tibi mondta be a francia csókot - mondván, úgysem ez a helyes megfejtés. Aztán néhány másodperccel később a műsorvezető arcára fagyos döbbenet ült ki, tisztán látszott rajta, hogy a szerkesztők a fülére mondták, hogy „Tibi, most bemondtad a jó megoldást". Ekkora baki még soha nem történt a Szerencsekerékben, mi több, ez minden eddigi elhibázott megfejtést überelt.

A stúdióközönség, és valószínűleg a stáb is hatalmas nevetésben tört ki, aztán beraktak egy új villámjátékot. Kasza Tibi pedig ezután büszkélkedhet vele, hogy ő is megfejtett egy villámjátékot. A parádés bakizás az alábbi videóban látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás