promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra a fizetéséről beszélt, ezt még Tilla sem bírta szó nélkül hagyni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra és Till Attila is elárultak egy érdekes dolgot a fizetésükről.

A TV2 talán legnépszerűbb műsorvezetőjének számít Ördög Nóra és Till Attila, akik szinte folyamatosan képernyőn vannak különböző műsorokkal. Ez nem meglepő, hiszen igazi profik, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, ezt pedig valószínűleg jól meg is fizeti nekik a csatorna – bár nemrég Kasza Tibi a Szerencsekerék egyik adásában felfedte a fizetését, bár egyértelműen csak poénról volt szó legalábbis reméljük:

Ördög Nóra és Till Attila nemrég Miskovits Marci vendégei voltak az RTL-es Miller Dáviddal a K-OSZ Podcast legutóbbi részében, ahol arról is szó esett, hogy milyen módon kapják a fizetésüket. Kiderült, hogy Tilla és Ördög Nóra állományban vannak a TV2-nél, ami azt jelenti, hogy folyamatosan kapnak havi fizetést még akkor is, ha éppen nincs műsoruk és nem dolgoznak.

„Ez stabilitást ad az életünkben, megtisztelő, érezzük, hogy fontosak vagyunk, van egy ilyen része is. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk, bármikor megyünk és csináljuk a dolgunkat. Egyébként szerintem sokkal többet is dolgozunk így”

árulta el Ördög Nóra.

Till Attila annyit mondott erre, hogy ő büszke arra, hogy a Big Brother óta, vagyis nagyjából 21 éve állományban van a TV2-nél, nagyon szereti ezt. Sőt, azt is elkotyogta, hogy szerinte nagyon jól fizet nekik a csatorna, vagyis ezek alapján nincs miért panaszkodniuk, megéri állományban lenni – biztos, hogy sokan lennének a helyükben.

Itt lehet megnézni a K-OSZ Podcast teljes adását Ördög Nórával, Tillával és Miller Dáviddal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás