promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikusan izgató nő lett Kojak lánya, simán bekukkanthatunk az izmos combjai közé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ariana Savalas színész-énekesnőként keresi a kenyerét.

Évtizedek óta nagy kedvence a magyar nézőknek is a színész Telly Savalas, akit elsősorban Kojak felügyelőként zártunk a szívünkbe. Pedig olyan nagy filmekben szerepelhetett, mint A halál ötven órája, vagy A piszkos tizenkettő, de hát az emlékezet már csak olyan, hogy a kopasz, nyalókát szopogató rendőr képe maradt meg bennünk leginkább.

A sztár már lassan három évtizede, 1994 óta nincs közöttünk, viszont így is akad, aki az örökségét továbbvigye. Hat gyermeke született, és közülük talán a színész-énekesnő Ariana Savalas vitte a legtöbbre, aki szerencsére az édesanyja szépségét örökölte.

Az utazási ügynök Julie Hovland 35 évvel volt fiatalabb híres férjénél, de ez persze nem jelentett akadályt a családalapításnál. Két gyermekük született, és közülük Ariana idén már a 36. születésnapját fogja ünnepelni.

Elsősorban látványos színpadi show-kban vesz részt, tehát viszonylag kevesebben ismerik, mint a filmvásznon népszerűvé vált apját. De így is tökéletesen elégedettnek tűnik az életével, és a privát fotói tanúsága szerint két kanállal habzsolja az élvezeteket. Az Instagram-oldalán lévő képei alapján nem feltétlenül szereti, ha ruha takarja a valóban formás testét:

A hol hosszabb, hol rövidebb, egyszer világos, máskor sötét hajat viselő Ariana nemcsak a közösségi médiában szereti a polgárpukkasztó vetkőzést, de a klipjeiben is. A legfrissebb számának (What Do You Wanna Know) videóját már csak a pucérkodásai miatt is érdemes végignézni, de persze a hölgy hangja sem kutya:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás