promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly király váratlan bejelentést tett, az utolsó pillanatban hozhatta meg a Vilmost is letaglózó döntést – eldőlt Harry herceg és Meghan Markle sorsa
Borítókép:  Ferrari Press Agency/England Rugy/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos nem ért egyet ezzel a döntéssel.

Az elmúlt pár hétben szinte minden ország összes médiája azzal foglalkozott, hogy Harry herceg milyen új titkokat árult el frissen megjelenő könyvében, amely a Tartalék nevet kapta, és amely így Harry szerepéről beszél a brit királyi családban, arról, hogy érezte magát, milyen volt felnőni a második trónörökös szerepében. A könyv még január elején jelent meg, és felfokozott várakozás övezte már az előkészületeket is. Ám fura, hogy III. Károlyék eddig nem igazán reagáltak érdemben a könyvben olvasottakra.

Természetesen a megjelenés nem vitte előrébb a kapcsolatot Vilmos herceggel és Károly királlyal, sőt, még egy lapáttal rátett a nehéz kapcsolatra a Netflix-en megjelenő dokumentumfilm után. De hamarosan nagy nap közeleg az Egyesült Királyságban, és sokan megint azt sejtik, hogy ez megint egy olyan pillanat lehet, amikor áttörés jöhet az elhidegült viszonyban, a viszállyal teletűzdelt családi dráma kicsit feloldást nyerhet.

Nagy napra készül a királyság, hiszen májusban koronázzák majd meg III. Károlyt, ám vannak olyan asztrológusi, szélsőséges vélemények, hogy bizony a ceremónia el fog maradni, méghozzá egészen megdöbbent okokból kifolyólag. Egyelőre azonban nem történt ezzel kapcsolatban bejelentés, viszont arról már hallani lehet, hogy III. Károly azt szeretné, hogy Harry herceg és Meghan Markle részt vegyen a ceremónián – számol be minderről a Daily Mail nyomán a Híradó.

Bennfentes információk szerint III. Károly Canterbury érsekét kérte meg, hogy legyen közvetítő ebben a szituációban, hogy Harry és Meghan is eljöjjenek a ceremóniára, ám a hírek szerint Vilmos herceg nagyon nem örül a döntésnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás