promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs besegít a BKV-nak, de bevallotta, hogy egy magyar celeb után is kémkedett
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs egy bizarr, és egy igazán kedves sztorit is megosztott magáról.

Tudjuk jól, hogy Sebestyén Balázs körül mindig zajlik az élet, mivel Magyarország egyik legfelkapottabb hírességéről van szó. Ő is olyan, mint Majka: lehet szeretni, lehet utálni, de rajta van erősen a térképen.

Sebestyén Balázs és Vadon János a „Celeb vagyok, ments ki innen” egyik adásában tolták túl kicsit a poénkodást, amikor egy kolumbiai gyereket szívattak, aki ugyebár nem értette, hogy a két műsorvezető miről beszél neki. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa ki is szórta az RTL-nek a 2 millió forintos büntetés ezért.

A műsorvezető közbe egy újabb bizarr sztorit árult el magáról, mivel felcsapott kémnek, miután meglátta Shane Tusupot az egyik üzletben. Sebestyén Balázs szerint az edző egy szőke lánnyal vásárolt a horgászosztályon, és inkább csak arra volt kíváncsi, hogy az illető nem-e a Szabó Zsófi.

Ezen persze alaposan meglepődnénk, mivel a sztárpárnak igazán viharos volt a szakítása. A bulvármédia ugyebár anno kiderítette, hogy Szabó Zsófi Shane Tusup agresszív kirohanása miatt bontotta fel az eljegyzést.

Sebestyén Balázsnak persze van jófej oldala is, amit a Best magazin osztott meg a követőivel.

„Mostanában mindig BKV-sat játszom. Amikor jövök reggel, vagy megyek délután valahova, akkor kiszúrok buszmegállókból embereket, lehúzom az ablakot, és kiszólok, hogy elvigyem-e”

- mondta a celeb, aki tehát mostanában szabadidejében besegít a BKV-nak. Ti elfogadnátok, ha Sebestyén Balázs felajánlana egy fuvart?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás