promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit jelent valójában a Mizo tej neve? Nagyon sok magyar meg fog lepődni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Soha nem kérdeztél még erre rá? Tuti, hogy már igen!

Honnan jönnek az egyes márkanevek, milyen betűk összeolvasztásából, esetleg miylen egyéb technikák közbeiktatásával gründolnak mneő cégneveket? Bizony a paletta nagyon széles, és sokszor nagyon triviális is a válasz, de szinte minden alkalommal igaz, hogy a vállalat egy piciny története ott lapul bizony a név eredetének hátterében valamilyen formában.

Az utóbbi időszakban a vásárlás fontossága még jobban előrébb tört az életünkben, sokkal jobban odafigyelünk az egyes termékekre és márkákra, de vajon tudjuk-e hogy honnan jön az egyes termékek elnevezése? Sokszor talán nem, pedig meglehetősen érdekes kis történetek eshetnek ki ezekből a keresgélésekből. Korábban egy egész kis cikksorozatot gyártottunk, amelyekben többek között olyan menő márkák neveinek, elnevezéseinek eredetét villantottuk fel nektek, mint például a Samsung vagy éppen a BMW és a Mercedes.

Most eg kicsit tovább megyünk, és a midnennapi életben még gakrabban szembejövő márkák neveinek, elnevezésének eredetét mutatjuk be nektek. Vajon honnan jön a MiZo elnevezése?

A márka eredete messzire vezethető vissza, manapság pedig az egyik legkedveltebb a tejtermékek iacán, nincs oylan hétvége, hogy ne találkoznátok akárcsak egyetlen termékükkel. A Mizo Jederán Miklós és Bajczi zoltán neveihez kötődik nagyon ereősen, így nem is meglepő, hogy az ő keresztneveikből jön ki a márka neve is. Saját keresztneveik kezdőbetűiből alkották meg a MiZo elnevezést, amely manapság egy igazán ikonikus logóval is rendelkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás