promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnéztük, VV Rico hazudott-e Gordon Ramsay receptjével kapcsolatban, a Való Világban pedig beindult a The Sims
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11-ben ezen a héten a nézők fogják eldönteni, hogy mit csináljanak a játékosok.

Már elhagytuk a Való Világ 11 félidejét, de még mindig messze vagyunk attól, hogy kiderüljön, ki fogja megnyerni a 36 millió forintot. Jelenleg kilenc ember van játékban, de majdnem csak nyolc maradt, mivel VV Márió fel akarta adni a játékot.

Többen is megjegyezték, hogy szerintük csak színjáték ez az egész, sőt, VV Ákos nyersen hozzá is tette, hogy abszolút nem érdekli, ha Márió kiszáll a játékból. Az persze érződött, hogy a villalakónak érzelmi problémái voltak. Ha ez kamu volt, akkor tényleg zseniális színész.

VV Márió saját bevallása szerint mentálisan elgyengült és besokallt, de ez kellett ahhoz, hogy rájöjjön, mit is akar pontosan. Rá szeretne lépni a fejlődés útjára, ezért úgy döntött, hogy marad a villában. Amikor ezt a játékos bejelentette, Ákos és Melina gyakorlatilag plafonon volt, mivel csak figyelemfelkeltő drámázásnak tartották.

Ezen nem sok idő volt agyalni, mivel az RTL luxusbörtönében kezdetét vette az interaktív hét, vagyis innentől a nézők irányítják a játékosokat. Ákos alaposan rátapintott a lényegre, hogy olyan lesz az egész, mintha a The Sims című játékban lennének.

A nézők be is indultak, és VV Melinát azonnal elküldték mosogatni.

Ahogy láthattuk, vannak is olyan eszement dolgok, mint a The Simsben, például VV Barnának meg kellett mosnia mindenkinek a fogát.

Közben ment a főzés is, mivel VV Rico bundás kenyeret kezdett el készíteni, amit állítólag a nagy Gordon Ramsaytől lesett el. VV Barna legnagyobb döbbenetére a barátja tejet is szokott a tojáshoz tenni mert állítása szerint így jobban beszívja a kenyér.

Utánanéztünk, és ide kattintva megnézhetitek, hogy Gordon Ramsay miképpen készíti el a bundás kenyeret. VV Rico nem tévedett sokat, de a Michelin-csillagos séf tejszínt tesz a tojásokhoz, nem tejet, plusz ő a francia, édes változatot mutatta meg a közönségnek.

Az interaktív hét másik feladatát Ákos kapta a nézők szavazati alapján, akinek újra kellett osztania az ágyakat villatársai között. Így történt, hogy a fiú Márió mellett kötött ki este, Kriszti pedig egy ágyba bújt VV Barnával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás