promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Való Világ: már előre tudjuk ennek a párbajnak a végeredményét? Megmutatjuk, hogy VV Melina vagy VV Barna térne-e vissza
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Taktikázni nem tudnak ebből a játékosok, mert nem látják, hogy a Való Világ 11 rajongói jelenleg mit gondolnak róluk.

Már túl vagyunk a Való Világ 11 felén, és elképesztő módon már csak nyolc ember választ el valakit attól, hogy megnyerje a 36 millió forintot. Az RTL játéka élesedik, és egyre komolyabb párbajok fognak következni.

Legutóbb egy taktikai összecsapásnak lehettünk tanúi, mivel VV Sajti belefásult a játékba, így mindenképpen ki akart esni. Ezért döntött úgy, hogy a jóbarátját, VV Barnát hívja ki. Bár mindenki nagyot nézett volna, ha a nézők Sajtit juttatják vissza, de nem így lett. Az újpesti fenegyerek úgy gondolja, hogy VV Barna simán ott lesz a top 5-ben.

Megtörtént a nagy találkozás is, így élőben láthatta mindenki, hogy VV Sajti miért akart annyira szabadulni az RTL luxusbörtönéből. A kiesett versenyző azt mondta, hogy ha nem lett volna 24 órája dönteni, azonnal kisétált volna a villa ajtaján, miután szakított vele a barátnője.

Közben VV Barna és VV Melina megbeszélték nézeteltérésüket, és egy öleléssel tiszta lapot kezdtek kapcsolatukban. Ezt persze Dani meglátta, és rögtön beindult nála a féltékenységi roham. Ez annyira felháborította, hogy cifrákat káromkodott, Ákos pedig ügyesen belebújt a pszichológus szerepbe, hogy megnyugtassa.

Az egyik Facebook-csoportban közben eljátszottak a gondolattal, hogy mi lenne, ha VV Barna és VV Melina esetleg párbajoznának egymással. Kiszámoltuk, és utóbbi a szavazatok 81 százalékát tudta bezsebelni, ami rengeteg. Azért olyan csoportról beszélünk, ahol ha kell, akkor a Melinát is szokták kritizálni.

Persze azt is tegyük hozzá, hogy a játék hozhatja úgy, hogy ez a párbaj soha nem fog megtörténni a Való Világ 11-ben, és akadt olyan kommentelő is, aki egyik játékost sem látja szívesen az RTL luxusbörtönében.

Az előzetesből közben kiderült, hogy VV Ákos és VV Márió könnyei is előkerülnek, szóval lesz dráma bőven.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás