promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kegyetlen beszólásokat kap a születésnapi fotója miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi kemény beszólásokat kap emiatt a fotója miatt.

Február közepén indul a Sztárban sztár új évada, amiben Tóth Andi és Marics Peti is zsűritagok lesznek. A fiatal énekesnő alig várja már, hogy elkezdődjön a műsor, és eddig számára ismeretlen terepen próbálja ki magát. Andit korábban versenyzőként láthattuk a Sztárban sztár-ban, de most teljesen más szerepben térhet vissza a TV2 népszerű produkciójába.

Persze Andi bármit is csinálna, valakinek az sem tetszene. Az énekesnőt folyamatosan támadják a kommentelők, kemény beszólásokat kap, de látszólag ezekkel már nem foglalkozik, vagy igyekszik nem tudomást venni róluk. Ennek ellenére állandó célpontként kell élnie, de most talán a műsor miatt ismét bizonyíthat, hogy ő nem az a botrányhős, akinek sokan tartják.

Tóth Andi január 18-án töltötte be 24. életévét, születésnapja után egy képet posztolt a közösségi oldalára, ami miatt megint kapja az ívet a kommentelőktől. Andi ezzel a posztjával szerette volna megköszönni mindenkinek, aki felköszöntötte őt a születésnapján, de persze most is hamar jöttek a beszólások.

„Olyan gyönyörű természetesen telt ajkaid vannak, nem értem miért kell ilyen bénán, túlzóan kirúzsozni…”

„Hol van az a szép leányzó akit annak idején megismertünk?Tehetséges vagy..gyönyörű is voltál..de most mintha nem is te lennél kedves Andi!”

„Happy Birthday meg stb, de szörnyű képek!”

„Andikám, véletlenül nem sok a tápszer?”

- olvashatók a kommentszekcióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás