promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mit csinált ezzel a szőkeséggel Harry herceg a bokorban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy buli volt, annyi szent.

Harry herceg új könyve, a Spare (Tartalék) sorra dönti a rekordokat, Angliában ma már alighanem mindenki ezt olvassa az arrafelé szokatlanul kemény téli estéken. A királyi palánta számos kínos és kompromittáló történetet oszt meg a kékvérű família életéből, de önmagát sem próbálja jobb színben feltüntetni a könyvben.

Azt a Nicola McLean nevű hölgy is megerősítette, hogy egy tequilával átdorbézolt éjszaka során Harry herceggel – szó szerint – a bokorban kötöttek ki. A ma már kissé gömbölydedebb idomokkal rendelkező lány akkoriban azzal kereste a kenyerét, hogy napilapok számára vetkőzött ledérebbre.

Nicola egy olyan partin vett részt, ahol egy rakás híresség is megjelent, és a jó sorsa őt a vörös hajú herceg mellé sodorta. Hamar kiderült, hogy mindketten szeretnek inni, és a lány elmondása szerint a lovagias és előzékeny herceg piásan olyanná vált, mint egy állat.

„Én is nagyon részeg lettem, és a távozás után egyszerűen beestem egy bokorba. Megpróbáltam összeszedni magam, és közben arra gondoltam, hogy a férjem, Tom nem láthat meg ilyen állapotban”

– idézte fel a történteket a szőke szépség. Akinek végül Harry nyújtott kezet, és kirángatta a bokorból, miközben a lány folyton azt hangoztatta, hogy ezt Tomnak nem szabad megtudnia. Alig bírták mindketten abbahagyni a nevetést.

Ez még 2015-ben történt egy rögbijátékos szülinapi partiján, vagyis azelőtt, hogy a herceg összejött volna Meghan Markle-lel. Az említett Tom pedig Harry barátjának is tekinthető, a királyi csemete ugyanis imádja Las Vegast, ahol Nicola férje is rendelkezik üzleti érdekeltségekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás