promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi horror a Való Világban: egy hátborzongató szellem jelent meg VV Reninek
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Melina, VV Dani és VV Reni egyedül voltak a sötétben, és utóbbi szentül hiszi, hogy látott egy szellemet.

Ahogy haladunk előre az időben, úgy egyre komolyabb párbajok fognak következni a Való Világ 11-ben, ami már így is okozott meglepetéseket. Persze most a legutóbb egy taktikai összecsapáson vagyunk túl, mivel VV Sajti igazából ki akart esni az RTL játékából, ezért is hívta ki a barátját, VV Barnát.

VV Sajti számítása bejött, mivel ő a szavaztok 41,13, míg VV Barna 58,87 százalékát tudta bezsebelni. Talán ez az eredmény még picit szorosnak is mondható. Sajti most kicsit besegített kicsit a barátjának, de alapból is azt gondolja, hogy VV Barna simán ott lesz a top 5-ben.

Most már csak nyolc ember választ el valakit attól, hogy megnyerje a 36 millió forintot.

Megtörtént a nagy találkozás is, így élőben láthatta mindenki, hogy VV Sajti miért akart annyira szabadulni az RTL luxusbörtönéből. A kiesett versenyző azt mondta, hogy ha nem lett volna 24 órája dönteni, azonnal kisétált volna a villa ajtaján, miután szakított vele a barátnője.

Zsani bár mérges volt a párjára, de hajnalokig nyúlóan nézte az RTL+ élő közvetítését, hogy követhesse Sajtit.

A hierarchia hete közben erős nézeteltéréseket okozott. Bizony elég sok embernek nem tetszik, hogy VV Melina császárnő VV Reni kancellár vette kézbe az irányítást. Utóbbi persze nem lázadástól tartott, hanem a szellemektől retteget.

A játékos szentül hiszi, hogy az RTL luxusbörtönében vannak paranormális jelenségek, és neki egy hátborzongató szellem jelent meg. Tehát beindult az igazi horror a sötétben, bár VV Melina úgy van vele, hogy akiktől félni kell, azok a szobán kívül vannak.

Mi jelenhetett meg VV Dani fejénél? Úgy néz ki erre nem igazán lesz magyarázat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás