promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zalatnay Cini izgató szexuális kalandba bonyolódott Freddie Mercury-val egy repülőn
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar énekesnő mindent részletesen elárult.

Zalatnay Saroltáról kevesen tudják, hogy fiatal korában beutazta szinte az egész világot, vagyis abban az időszakban (a hatvanas-hetvenes években), amikor egy átlag magyar csak nagyon nehezen jutott ki külföldre.

A Cininek nevezett, immár 75 éves énekesnő pedig – híven az egyik leghíresebb száma címéhez: Nem vagyon én apáca – nem csupán szakmai körutaknak fogta fel a kiruccanásokat, hanem igen komoly művésztársaságokba csöppent bele.

A fiatal, gyönyörű, egzotikus (értsd: kelet-európai) lányt pedig mindenhol szívesen fogadták, bár a legtöbb helyen „zsákmányként” tekintettek rá. Cini pedig nem sokat húzódozott, így rengeteg ismert személlyel került igen közeli, gyakran szexuális kapcsolatba, amit egyebek mellett a Vörös ágyasok című könyvében is részletesen ismertetett.

A Queen együttes legendás énekese, Freddie Mercury nem került a trófeái közé, feltehetőleg csupán azért, mert a férfi a saját neme iránt vonzódott. Viszont Zalatnay összejött a nem kevésbé legendás gitárossal, Brian May-jel, és így kötött ki azon a repülőn, amelyen egy igen pikáns esemény szemtanúja lehetett.

Mercury a gépen rögtön belekötött az egyik légikísérő srácba, aki örömmel fogadta az énekes közeledését, sőt szemmel láthatólag maga is arra számított, hogy talán lehet köztük valami a hétórás repülőút során.

„Gyönyörű a szád, ezzel csodálatosan lehet sz*pni”

– idézte fel Cini fültanúként Mercury rövidke udvarlását, amely egy filmnézés alatt gyorsan szexuális együttlétté terebélyesedett. Az elsötétített fedélzeten a híres énekes és alkalmi párja a hátsó sorba húzódtak, a magyar lány pedig kukkolni kezdte őket.

„A két fiú csókolózott, majd gátlástalanul elkezdték simogatni egymás farkát. Kicsit tátva maradt a szám, de hiába. Majd a steward fiú szépen letérdelt Freddie lábai közé, kinyitotta a sliccét, és csókolgatni kezdte. Hiába ment a film, szólt a zene, meg a repülőgép zaja, azért lehetett hallani a zihálást és a nyögdécselést, amikor Freddie elélvezett”

– elevenítette fel könyvében az eseményeket. Aztán a két férfi elbújt a pokróc mögé, és ezzel a történések Cinire vonatkozó részének vége lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás