promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mélypontra került a Cápák között milliárdosa: „Elváltam, de cégvezetőként is kiégtem”
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balogh Péter őszintén vallott a problémáiról.

2019-ben indut el az RTL Klubon a Cápák között című üzleti showműsor, amiben magyar üzletemberek a saját pénzüket kockáztatva szállnak be különböző vállalkozásokba, mint befektetők. Balogh Péter egyike azoknak a Cápáknak, akik az 1. évadtól kezdve szerepet vállalnak a műsorban.

Az angyalbefektető milliárdos már számos vállalkozáshoz csatlakozott különböző nagyságú összegekért és tulajdoni százalékokért; legutóbb három fiatalhoz szállt be, akik applikáción keresztül szerveznének esküvőket. Több Cápának sem nyerte el a tetszését a vállalkozás előélete, túl rizikósnak ítélték a költekezésüket. Moldován András a szemükbe mondta, hogy jobban tennék, ha bocsánatot kérnének tőlük, majd udvariasan távoznának a stúdióból. Balogh Péter mindezek ellenére 25 millió forintért 12%-os üzletrésszel beszállt az üzletbe.

Akik követik a műsort, biztos kíváncsiak lennének arra, hogy a Cápáknak milyen az életük a produkción kívül. Balogh Péter nem gyakran beszél a magánéletéről, de most a Nők Lapjának elmondta, hogy korábban ő is volt már mélyponton. Az angyalbefektető elárulta, hogyan állt talpra, és hogyan kezdett új életet.

„Igazából két válsággal is – magánéletivel és szakmaival – szembe kellett néznem. Az egyik bajom az volt, hogy harmincöt éves koromra kipipáltam mindent a bakancslistámról. Elértem mindent, amit akartam az élettől. Nagy cég, nagy ház, sok pénz a bankszámlán, család, de úgy éreztem, igazán nem vagyok boldog”

– mesélte Balogh Péter, aki keményen megfizette az árát annak, hogy sikeres üzletember és milliárdos legyen.

„Elértem a céljaimat, de sosem szerepelt a listámon, hogy én ebben boldog is legyek. Kitűztem a célt, végigmentem az úton, de hogy közben hogy érzem magam, nem érdekelt. Nagyon keményen tudok dolgozni, és ennek aztán megfizettem az árát: elváltam, de cégvezetőként is kiégtem”

A magyar üzletember most 46 éves, másodszor nősült, felmondott a korábbi munkahelyén, és ma már angyalbefektetőként folytatja a pályafutását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás