promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Való Világ: VV Melina császárnő uralkodik, akit még meg is kellett fürdetnie a villalakóknak
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL luxusbörtönében a feszültség teljesen elszabadult VV Melina uralkodása miatt.

Ahogy haladunk előre az időben, úgy egyre komolyabb párbajok fognak következni a Való Világ 11-ben, ami már így is okozott meglepetéseket. Jelenleg még tíz játékos van bent az RTL luxusbörtönében, de hamarosan újabb embertől fogunk megválni.

VV Sajtinak folyamatosan kattogott az agya a kiválasztás után, mivel el kellett döntenie, hogy kivel szeretne párbajozni a hétvégén. Ezt a nézők még jobban megnehezítették, mivel VV Melina valamint VV Kriszti lila kendőt kapott, amivel párbajvédettséget élveztek.

A rajongók többsége ledöbbent, mert VV Sajti érdekes döntést hozott azzal, hogy a barátját, VV Barnát hívta ki párbajozni. Lehet tényleg úgy van vele, hogy ki szeretne esni a játékból, de nem úgy, hogy feladja. Persze akkor esne le igazán az álla, ha a nézők kiszavaznák Barnát. VV Piros persze lehet örülne, aki azt mondta anno, hogy el tudna képzelni egy kapcsolatot idekint a fiúval.

Közben a feszültség elkezdett élesedni, mivel az RTL luxusbörtönében beindult a hierarchia hete. Bizony elég sok embernek nem tetszik, hogy VV Melina császárnő VV Reni kancellár vette kézbe az irányítást. Már a kezdetek sem voltak egyszerűek, ugyanis minden villalakónak le kellett volna térdelnie és fogadalmat tenni a császárnő előtt, de páran nem voltak hajlandóak megtenni ezt, köztük VV Sajti sem.

A legnagyobb kiakadást azonban VV Ákos produkálta, aki azonnal fellázadt a császárnő ellen.

Voltak bizarr dolgok is, amiről sokaknak beugorhatott az Amerikába jöttem című film reggeli mosdatós jelenete. VV Melinát is meg kellett fürdetni, a császárnő pedig erre a feladatra pont a korábban fellázadt VV Ákost, valamint VV Lisszát jelölte ki.

Az alattvalók még a hálóból is kiszorultak, amit VV Melina foglalhatott el VV Danival. Lehet lesz itt még lázadás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás