promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Való Világ: VV Reni magához nyúlt, és valószínűleg világrekorder orgazmust hozott össze
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Ákos ledöbbent, hogy VV Reni gyakorlatilag pillanatok alatt a csúcsra jutott, de nem csak ez okozott meglepetést a villában.

Zajlik az élet a Való Világ 11-ben, és már bőven túl vagyunk a játék felén. Még tíz játékos van bent az RTL luxusbörtönében, de hamarosan újabb embertől fogunk megválni. VV Sajti van a legnehezebb helyzetben, akinek el kell döntenie, hogy kivel akar összecsapni.

Na igen, de a nézők újra felkavarták az állóvizet. VV Sajtinak leesett az álla, amikor meglátta, hogy VV Kriszti és VV Melina lila kendőt kapott, amivel párbajvédettséget élveznek. Erről a kendőről nem lehet lemondani, vagyis a két játékos biztosan nem fog farkasszemet nézni VV Sajtival.

Sajti lehet pont kettejük közül hívott volna ki valakit? Nincsen kizárva, mivel a fejében szinte minden lehetőséget átzongorázott, de a két lány innentől kikerült a pakliból. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Való Világ 11 rajongói számára VV Melina és VV Kriszti a legszimpatikusabb játékos jelenleg.

Addig még sok víz lefolyik a Dunán, szóval jelenleg képtelenség megmondani, hogy ki vágja majd zsebre a 36 millió forintot.

VV Reni már túl van egy párbajon, és elég szép győzelmet hozott össze VV Piros ellen. Ráadásul hozzá került a piros kendő is, így ha kiválasztják, simán kiküldhet valaki mást maga helyett az összecsapásra.

Reni akármennyire is szexmániás, megfogadta, hogy hiába esett ki a vetélytársa, ő távol fogja tartani magát Barnától. Nagy kérdés, hogy ez meddig fog sikerülni. Annyi biztos, hogy az orgazmusról nem mondott le, mivel a lány magához nyúlt.

VV Ákos gyakorlatilag ledöbbent, hogy VV Reni gyakorlatilag másodpercek alatt végzett.

A feszültség és a dráma közben továbbra sem szorult háttérbe. A villalakók elárulták, hogy pontosan mit gondolnak egymásról, és úgy tűnik, VV Márió többek szemét is szúrja. A végén még lehet, hogy VV Sajti őt fogja párbajra vinni. Mivel a nézők sem szimpatizálnak Márióval az utóbbi időben, ez lehet egy jó taktika lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás