promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola mellei még sosem voltak ennyire megbabonázók, kihívó ruhába bújt az énekesnő
Borítókép:  MédiaKlikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lottóshow háziasszonyaként villogott.

Lola valószínűleg az a típusú nő, aki a férfiak 99 százalékának bejön: babaarc, igéző szemek, robbanékonyság és bomba alak, szóval nincs hiba semmilyen téren. Csoda, hogy a szépséges énekesnő még nem kötelezte el magát egy hozzáillő férj mellett, de ami késik, az nem múlik.

Korsós Judit néven született 1988-ban, vagyis idén augusztusban már a 35. születésnapját fogja ünnepelni. Mindössze 18 évesen robbant be a magyar popéletbe, és azóta is folyamatosan szem előtt van, még ha mostanában a színpad helyett inkább a média világa felé kacsingat.

Lola a Szerencse Szombat egyik háziasszonya, és így a rajongói viszonylag gyakran láthatják őt a képernyőn. A bájos szépség pedig alaposan ki is használja a helyzetét, hiszen a show lehetőséget teremt számára arra, hogy kicsípje magát, alkalmi ruhákba bújjon.

Az énekesnőnek persze az estélyi is jól áll, ilyen alakra nem nehéz ruhát találni. Legutóbb például egy világoszöld ruhakölteményben állt a kamerák elé, amelyet karakteres, lila nyaklánccal és erős sminkkel dobott fel.

Az öltözék még jobban kiemelte Lola coca-colás üveghez hasonlító formáját, finom csípőjét, de hangsúlyosabbá tette a melleit is, amelyek szinte kibuggyantak a zöld ruha alól. A nézők már akkor is szerencsésnek érezhették magukat, ha azon az estén egy fillért sem nyertek a lottón.

Lola egyébként 2015-ben ennél is jobban megmutatta magát, a Glamour által készített interjú mellett láthattunk róla szokatlanul merész, művészi fotókat. Az akkor 27 éves énekesnő felül teljesen ruhátlanul szerepelt, a mainál valamivel rövidebb, szőke hajjal, de a teljes kitárulkozás persze akkor is elmaradt. Itt újra felidézhetők a megbabonázó képek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás