promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott: ez a 25 éves gyönyörű lány Csuti új szerelme
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, kivel van most együtt Csuti.

Szabó András Csuti és volt felesége, Kulcsár Edina 2022 év elején jelentették be, hogy elválnak. Azóta többször is rátalált az időszakos szerelem Csutira, először egy Gina nevű lánnyal volt együtt, de pár hónap után szakítottak. Ezt követően nyáron attól volt hangos a magyar bulvársajtó, hogy Szabó András Szorcsik Vikivel alkot egy párt, de ez a kapcsolat még addig sem tartott, mint az előtte lévő.

Decemberben ismét elterjedt a hír, hogy Csuti ismét szerelmes, de ezúttal nem árulta el, hogy ki az, mert nem akarta nagydobra verni a dolgot. Elmondása szerint sokkal óvatosabban szeretné kezelni ezt a párkapcsolatát, annyi viszont már kiderült a titokzatos hölgyről, hogy 25 éves, vidéken él, és miután lediplomázott, belefogott a mesterképzésbe.

Most azonban úgy fest, nincs több titok, ugyanis Csuti követőinek feltűnt, hogy a híresség egy szívecskével kommentelt Sudár Bianka egyik fotója alá. Bianka jelenleg egyetemre jár, de korábban szépségversenyen is részt vett. A Miss Queen Hungary-s bemutatkozó videója a mai napig elérhető a YouTube-on. Biankának több, mint 17 ezer fős követőtábora van az Instagram-on.

Azt nem tudni, hogy ennek hatására Csuti vallomást tesz-e, vagy a nagy nyilvánosság előtt is felvállalják-e szerelmüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás