promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelenül zuhanyozik a magyar műsorvezetőnő, izgató és finoman intim videót készített róla
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sándor Orsi jó érzékkel ismeri fel a férfiközönség igényeit.

Sándor Orsi elsősorban modellként, majd műsorvezetőként, sőt színésznőként tevékenykedett azután Magyarországon, hogy kereken két évtizede, 2003-ban megnyerte a Miss Balaton szépségversenyt. A szőkésbarna híresség manapság pedig kreatív bloggerként határozza meg magát, aki számtalan háztartás körüli ötlettel lepi meg követőit.

A január végén a 45. születésnapját ünneplő Orsit gyakran láthatjuk finoman intim jelenetekben is az Instagramon, legutóbb például az új zuhanykabinja felavatása alkalmából készített egy erotikus – persze inkább sokat sejtető, nem pedig mindent megmutató – videót a közösségi oldalára.

„Egy hónap felújítás után az első zuhanyzás felejthetetlen élmény!!... Imádom a nyomógombos megoldást, a nagy esőztetőt és a modern kézi zuhany formát”

– lelkendezett az egykori szépségkirálynő, aki természetesen meztelenül lépett be a tusolóba, ám ezt csak aprócska utalásokkal engedte látni számunkra. A földre csúszó törülköző, a csupasz hát, a csinos lábfej és persze a francia nyelvű aláfestő zene hangulatos és izgató filmecskét eredményeztek.

A 20 évvel ezelőtti Miss Balaton szépségverseny megnyerése kapcsán talán most érdemes felidézni azt is, hogyan indult a szőkésbarna szépség karrierje. Akkoriban egy Skoda Fabia autó volt a nyereménye, amelyet MISSB-1 feliratú rendszámmal láttak el, ráadásként pedig félmillió forint értékű utazási utalványt vehetett át, ami ma már megmosolyogtató, de 2003-ban gáláns juttatásnak számított – idézhetjük fel az Index korabeli cikkéből.

Érdekesség, hogy Orsi egyik udvarhölgye akkor az a Zsiros Anna lett, akit mostanában a Penny reklámjában bemondóként láthatunk a csetlő-botló Ottó (Csiby Gergely színész) mellett. A másik udvarhölgy pedig Polgár Krisztina, aki ma is modellként tevékenykedik, és nemrég tért vissza a családjával Texasból Magyarországra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás