promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták, mert nem akart szexelni a vendéggel, megbotránkozó vallomást tett a Playboy-villáról az egykori nyuszilány
Borítókép:  Kayla Kayden Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szexre kényszerítették őket.

Korábban a legtöbb csábos, amerikai lánynak az volt a nagy álma, hogy bekerüljenek Hugh Hefner híres Playboy-villájába, mert abban a tévhitben éltek, hogy ha egyszer oda be tudnak lépni, akkor fényes karrier veszi kezdetét az életükben, ami pénz és hírnevet hoz majd nekik. Kayla Kayden ugyancsak erről álmodozott még tinédzser korában, és mindent megtett annak érdekében, hogy nyuszilány legyen.

18 éves korában Kaliforniába költözött, és jelentkezett a Playboy-villába, de a hatalmas konkurencia miatt nem került be a kiválasztottak közé. Kayla azonban nem adta fel ilyen könnyen, a következő évben is jelentkezett Hugh Hefner birodalmába, és akkor már sikerrel járt. Persze amint kitárult előtte a villa kapuja, és belépett rajta, szembesült is a szörnyű valósággal.

A most 34 éves, egykori nyuszilány a The Sun-nak adott interjút, amiben mindent elmesélt a Playboy-villáról. Elmondása szerint egy általános szerződést irattak vele alá, aminek értelmében 25 ezer dollárt (9 millió forint) kapott egy leendő modellszerződés előlegeként, de azt gondolta, ehhez elég csak fiatalnak, szexinek és kedvesnek lennie. Aztán egyik nap megtapasztalta, miről is szól valójában Hugh Hefner villája, szembesült azzal, hogy azzal, hogy aláírta a szerződést, rögtön egy luxusbordély alkalmazottjává vált.

„A villa szinte minden vendége Hugh Hefner barátja volt, akik úgy rendelkeztek velünk, mintha a tulajdonuk lennénk. Minden kívánságukat teljesítenünk kellett, különben azonnal az utcán találtuk magunkat. Erre akkor döbbentem rá, amikor elvittek egy kirándulásra, ahol az egyik lány nem teljesítette valamelyik vendég kérését, hogy szexeljen vele. A férfi csak annyit mondott, hogy „nem volt élvezet”, és hazaérve a lányt a biztonsági őrök vezették ki a birtokról. Hefner tajtékzott, és közölte velünk, hogy aki így viselkedik, nemcsak a villából kerül ki, hanem egész Holly­woodban feketelistára kerül, sosem kap állást”

- mesélte Kayla Kayden.

Idővel a nyuszilányok felfedezték, hogy a villa minden részén rejtett kamerák vannak felszerelve, folyamatosan meg voltak figyelve. Kayla elmondása szerint Hugh Hefner alkalmazottaiként sehol sem dohányozhattak, mindig mosolyogniuk kellett, és minden tekintetben ki kellett elégíteniük a vendégek igényeit.

„Mindenütt üzekedő párokba botlottam, a medencékben, a folyosókon, a konyhában, folyamatos orgia résztvevői voltunk”

- mesélte Kayla, aki utána hamar felmondta a szerződését.

Az egykori nyuszilány még ma is a testéből él, pár éve lett egy fizetős oldala, ahol kamerán keresztül nyújt különféle szolgáltatásokat. Ezzel a havi ötvenezer dollárt (18 millió forintot) keres Playboy-villára ma már csak egy lidérces álomként tekint.

 
[[k
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás