promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis Majka nélkül is boldogul – így költi a pénzt a magyar rapper
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár Curtis pont most esett el rengeteg pénztől egy lemondott bokszmérkőzés miatt.

Azt gyakorlatilag borítékolhatjuk, hogy Majka és Curtis a közeljövőben nem fog közösen színpadra állni. Utóbbi később elmondta, hogy azért fordított hátat Majkának, mert elege lett abból, hogy mindig csak második ember volt. Hát, ez a kijelentés sem tett túl jót az ő kapcsolatuknak.

Amikor Majka egykori énekesnőjét, Kollányi Zsuzsit arról kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy az előadó és Curtis útjai ismét különváltak, akkor csak annyit mondott, hogy két dudás ritkán fér meg egy csárdában. Egyszer biztosan újra elmélyül majd a barátságuk, de ehhez sok idő kell.

Curtis sokat koncertezik, és bebizonyította, hogy Majka nélkül is tökéletesen talpon tud maradni. A magyar rapper nem is rejtette véka alá, hogy szereti a luxust, szóval azt is megteheti, hogy egy 8 millió forint értékű Rolexet viseljen a csuklóján, ami ráadásul egy Yacht-Master II. Persze Curtis nem igazán vitorlázik, de az egyedik tervezés miatt azonnal lecsapott rá anno.

Több olyan kép is van fent Instagramon, amikor ez volt ott a karján. A Ripost számolt be róla, hogy az előadó lecseréli a luxusórát kategóriaváltás miatt, sőt, már állítólag el is adta azt. Nem volt nehéz, mivel különleges darabról volt szó, amiért használtan is jó pénzt kínálnak.

Kíváncsian várjuk, hogy Curtis milyen új luxusórával fog villogni. Annyi biztos, hogy most sok pénztől elesett, mivel lemondták az előadó bokszmeccsét, aki egy másik rapperrel, Rytmusszal nézett volna farkasszemet.

Ezért Curtis nem kevés pénzt, 50 ezer Eurót vághatott volna zsebre. Az összecsapásra azért nem került sor, mert a szlovák rapper lebetegedett. Januárban elvileg új dátumot fognak egyeztetni, de erre Curtis csak akkor mond igent, ha előre kifizetik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás