promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi bikinis fotója visszahozza a nyarat, míg Alessandra Ambrosio és a lánya mellei éppen összetalálkoznak – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végén pedig érkezik egy igazán egzotikus szépség, Lauren Skeoch.

Berki Mazsi és kislánya, Emma Zanzibárra utaztak, ráadásul velük tartott az üzletember párja, valamint az ő lánya is. Tehát Berki Krisztián özvegye afféle családi luxusnyaralást hozott össze az új szerelmével. Tehát a celeb neve ismét pörög a bulvársajtóban, és az sem igaz, hogy Mazsi szakított a vállalkozó barátjával. A válogatásban persze a villantás a lényeg, így visszamentünk kicsit a múltba, hogy megmutassuk őt kívánatos bikiniben. Biztosak vagyunk benne, hogy a mostani vakáción is ennyire boldog.

A világhírű modell, Alessandra Ambrosio sem panaszkodhat a 11,6 millió követőjével. A brazil modell és a Victoria's Secret angyala igazán fel fogja tudni forrósítani a hangulatot. Ugyebár nála valóban minden bikini olyan, mintha ráöntötték volna. Ráadásul van egy fotó, amivel a lányával közösen szerepel. Anja Ambrosio Mazur talán még sokkal gyönyörűbb, mint az édesanyja. Persze az alma nem esett messze a fájától.

A mai válogatásban érkezzen egy másik divatmodell, Lauren Skeoch. Ő még messze van a világhírtől, mert jelenleg csak 84 ezer követője van, de biztosak vagyunk benne, hogy ha meglátjátok a dögös képeit, akkor ti is köztük lesztek. Lauren igazi egzotikus szépség, aki ha kell, akkor a melltartóját is ledobja egy jó fotó kedvéért.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás