promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegedi Fecsó szerint a nők dolga foglalkozni a gyerekekkel, nem az apáké
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien exe nemigen foglalkozik a gyerekével.

Kinek a dolga, hogy foglalkozzon a gyerekkel? Egyedül a nő dolga, vagy igenis az édesapa is mindenből vegye ki a részét? Ez egy olyan kérdés, amiről eléggé megoszlanak a vélemények.

Az idősebb generáció inkább azt tartja normálisnak, ha az apa dolgozik, és megkeresi a mindennapi kenyérre valót, míg a nőnek teljes munkaidős családanyának és háziasszonynak kell lennie. Persze vannak olyan nagyszülők és dédszülők, akik inkább azt javasolják, hogy az édesapa is segítsen be otthon, ne minden az anyára háruljon.

Manapság aranyat ér egy olyan férfi, aki egyszerre tud dolgozó emberként, és családapaként is helytállni abból a szempontból, hogy nem kell neki külön mondani, hogy "tedd tisztába a gyereket", "fürdesd meg", "etesd meg", hanem maximálisan igyekszik kivenni a részét a gyereknevelés minden részéből, a gyerkőc életének minden pillanatát és szegmensét ugyanúgy meg szeretné élni, és nem az a régimódi elv vezérli, hogy a gyereknevelés az anyák dolga.

Szegedi Fecsó bár hébe-hóba segít otthon a kisgyerekével, de ő is inkább azt vallja, hogy a nők dolga foglalkozni a gyerekekkel. Fecsó és Géczi Bea kisfia tavaly októberben született meg, aki az Elliot nevet kapta, de az édesapa a mai napig inkább a háttérből figyeli fia fejlődését, növekedését.

„Bea szokott hozzá felkelni, én maximum egyszer-egyszer tisztába teszem, és néha fürdetésnél is ott vagyok, de nálunk nem egy kötelező program. Úgy gondolom, kilencven százalékban ez Bea feladata, az enyém pedig az, hogy biztos anyagi hátteret teremtsek a családomnak, hogy nyugalomban és békességben élhessünk”

– nyilatkozott Szegedi Fecsó a Story magazinnak.

Az édesapának fontos, hogy majd a második gyermekük is a tengerentúlon lássa meg a napvilágot, mert véleménye szerint ezzel olyan kapuk nyílhatnak meg, amelyek a jövőjét segíthetik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás