promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elárulta Fésűs Nelly gyönyörű tinédzser lánya, mikor adta oda magát először a barátjának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csenge konzervatívnak tartja magát a legtöbb téren.

Fésűs Nelly színésznőt a számtalan színpadi szerepe mellett a tévéből is jól ismerhetik a nézők. Játszott már a Szomszédokban is (pincérnőt alakított), aztán a Família Kft., a Barátok közt, a Jóban Rosszban és a Doktor Balaton stáblistáján is feltűnt a neve.

Az 51 éves színésznő mellett pedig egyre többször feltűnik a közösségi médiában lánya, a 19 éves Horváth Csenge, aki Horváth László táncművésztől született. Az ifjú hölgy az édesanyja káprázatos szépségét örökölte, és meglehetősen sikeresen építi divatmodell és influenszer karrierjét, az Instagramon például már 87 ezer követőt gyűjtött maga köré.

A társasági hírekben is egyre gyakrabban szerepel, a Bors tavaly júliusban közölt Csengéről és jóképű barátjáról egy képet, a pár akkor a Thor: Szerelem és mennydörgés című film premier előtti vetítésén jelent meg.

Ősszel pedig szintén a Bors – a Palikék Világa by Manna beszélgetését idézve – már pikáns titkokat is elárult a tinédzser sztárpalántáról. A téma az volt, mikor adta oda magát először a barátjának, a szépséges modell pedig nem kerülgette a forró kását, hanem elárulta, hogy egy évig hagyta, hogy a párja – akivel ma már együtt él – udvaroljon neki. Addig még a kezét sem fogta meg.

„Örülök, hogy ez neki is így volt a természetes, mert az nem volt megbeszélve, hogy márpedig itt egy évig semmi nem lesz, egy kézfogás és semmi sem, úgyhogy felejtsél el, apukám, csak randizgatás van, hanem ez magától értetődő volt. Szerettem volna én is őt megismerni úgy rendesen, meg ő is engem. Örülök neki, hogy ez így alakult”

– mondta el Csenge, aki saját bevallása szerint leragadt a nyolcvanas-kilencvenes években, nem érzi jól magát ebben a mai világban semmilyen szinten. Talán azért lett ennyire konzervatív, mert sok időt töltött a nagymamájával, aki tanító néni volt, és nagyon szigorú elvek szerint nevelte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás