promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi szexistennőként mocskolja be a fantáziánkat, olyan apró fehérneműbe bújt, hogy arra nincsenek szavak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbara megosztotta a világgal élete talán legdögösebb képeit.

Igazán büszkék lehetünk Palvin Barbira, hiszen a 29 éves magyar modell szinte már mindent elért a szakmában, amit csak lehet. A világ minden táján ódákat zengenek a szépségéről, a gyönyörű arca már szinte az összes létező divatmagazin címlapján itt díszelgett, ráadásul szinte az összes márka, illetve tervező utána kapkod, hiszen az ő testén egyszerűen minden tökéletesen áll.

Palvin Barbara mostanában nem annyira aktív a több, mint 18,6 millió követővel rendelkező Instagram oldalán, mint amennyire a rajongói/hódolói szeretnék, de megéri várni a posztjaira, hiszen általában olyan tűzforró képeket rak ki magáról, amikkel még a legártatlanabb fantáziákat is képes bemocskolni, hiszen elképesztően vadítóan néz ki a világhírű manöken – aki most is elég figyelemfelkeltő felvételekkel jelentkezett.

Egy piros, áttetsző, igazán apró fehérneműben pózolt a csodálatos Palvin Barbi, aki egy szexistennő vonzerejével rendelkezik a lehengerlő fotókon. Egyszerűen ellenállhatatlanul néz ki a fiatal modell, akinek a tekintete legalább olyan szexi, mint a formás teste, amit alig takar valami – komolyan felfoghatatlan, hogy lehet valaki ennyire csábító és hibátlan.

Pillanatok alatt több százezer kedvelés érkezett Palvin Barbara posztjára, ami összesen három dögös képet tartalmaz. Természetesen a dicsérő kommentek áradata sem maradt el, vagyis ismét ez ismét egy telitalálatnak számít, akárhogy is nézzük – itt lehet megtekinteni a meghökkentően vonzó Palvin Barbi bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás