promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus meztelen videója tarol az interneten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miley Cyrus anyaszült meztelen mutatta meg magát.

12 éve már, hogy 2011. január 16-án bemutatták a Hannah Montana című Disney-sorozat utolsó részét. Miley Cyrus ezután örökre szakított a tiniszimbólummal, és megmutatta, hogy ő egy érett, felnőtt nő, aki nem próbálja meg megállni a helyét két külön világban, ahogy a sorozatbeli karaktere tette.

Miley Cyrus az elmúlt 12 évben nagyon sok dalt írt, amelyekkel bebizonyította, hogy egy nagyon sokszínű tehetség, de merész, bevállalós stílusát sokan nem nagyon kedvelik. Most éppen legújabb kislemezét, a Flowers-t reklámozza; nem is akárhogy.

A 30 éves énekesnő a közösségi oldalára töltött fel egy videót, amin anyaszült meztelenül zuhanyzik, rendre beletúr a hajába, és énekel. A videót már most több millióan látták, és igencsak pozitív visszhangot váltott ki a rajongóknál. Miley legújabb kislemeze január 13-án fog megjelenni.

Az énekesnő korábban felkerült a Time magazin "100 legbefolyásosabb ember a világon" listájára, 2008-ban pedig a Forbes magazin "100 híresség" listájára, mert elérte a 25 millió dolláros bevételt. Miley Cyrus vagyonát jelenleg 160 millió dollárra becsülik, ami hatalmas összeg, ha azt nézzük, hogy még csak 30 éves. Viszonyításképpen: a Hannah Montana-sorozattal 15 ezer dollárt keresett epizódonként, ami mostani árfolyamra átszámítva több, mint 5,5 millió forint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás