promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme egy lottószakértő 3 tippje, amivel nagyobb eséllyel nyerhetünk a lottón
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van pár tippünk azoknak, akik nagyon szeretnének már nyerni a lottón.

Mivel Magyarországon is rengetegen lottóznak, így nem túlzás kijelenteni, hogy sokan szeretnének egyik pillanatról a másikra meggazdagodni, hiszen az egyet jelentene a folytonos anyagi gondok felszívódásával. Az Ötöslottó, illetve egyebek között a Hatoslottó is rendkívül népszerű a játékosok körében, akik minden egyes héten izgatottan figyelik, hogy vajon az ő számaikat húzták-e ki, vagy sem.

Rengetegen tudják, hogy szerencsejátékról van szó, így leginkább a szerencsén múlik a siker, de mégis vannak, akik szeretnének megkaparintani pár tippet, hogy vajon mivel tudnák megnövelni a győzelmi esélyeiket. Nos, volt, hogy többszörös lottónyertes adott tanácsokat a játékosoknak, most pedig egy lottószakértő döntött úgy, hogy megoszt az emberekkel pár tippet, amivel talán könnyebb lesz majd győzni:

  • Folyamatosan kell játszani: minél többször játszunk, annál nagyobb az esély arra, hogy győzzünk, így érdemes minden héten lottózni – gondoljunk csak bele, milyen idegtépő lenne, ha pont azon a héten húznák ki a számainkat, mikor éppenséggel nem játszottunk.
  • Vonjunk be másokat is a játékba: minél több a megjátszott szelvény, annál nagyobb esélyünk van a győzelemre, így érdemes a családdal, barátokkal egy kalap alá venni a szelvényeket, majd szétdobni az esetleges nyereményt.
  • Érdemes vegyes számokkal játszani: elég ritka az, mikor csak páros, vagy csak páratlan számokat húznak ki, így érdemes őket vegyesen bejelölni – Ötöslottó esetében például 2 páros, 3 páratlan, vagy fordítva.

Persze, ha létezne tuti tipp, akkor már mindenki elvitte volna a főnyereményt, így érdemes ezeket a tippeket is átgondolni, és csak akkor alkalmazni őket, ha úgy érezzük, hogy a lottószakértő jókat mond. Azt se szabad elfelejteni, hogy az igazi gondok akkor kezdődhetnek, ha hatalmas összeggel gazdagodunk, hiszen amilyen könnyen jön a pénz, olyan könnyen el is tud illanni – erről pedig bőven tudna mesélni az alábbi cikkünk szereplője:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás