promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett mellbimbói nem bírtak magukkal, átütötték a lenge felsőjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett egy elég bevállalós képpel mutatta meg, hogy mivel szereti tölteni a szabadidejét.

Köllő Babett pályafutása szépen ívelt felfelé az utóbbi években, hiszen a Feleségek luxuskivitelben után rengeteg különböző műsorban kapott még szerepet, nemrég például a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként is megcsillogtatta a tudását a TV2 képernyőjén – bár ott nemcsak a mókás megnyilvánulásaival hívta fel magára az emberek figyelmét, hanem az alkalmanként egészen extrém ruhakölteményekkel is.

Sokak szerint a 44 éves Köllő Babett egy igazi álomnő, aki csak úgy ontja magából az ellenállhatatlan nőiességet. Ő persze nemcsak ebből áll, hiszen a rajongói tudják, hogy milyen érdekes, együttérző ember, aki próbál mindig pozitív lenni – a legutóbbi posztja pedig tökéletes keveréke annak, hogyan lehet külsővel, illetve mondanivalóval együtt tartalmat gyártani az Instagramra.

„Tudom, hogy nem hiszitek el rólam, de kifejezetten szeretek csendben lenni, elvonulni egy könyvvel, órákig nézegetni egy tájat, a tengert. Ez tölt fel leginkább. A béke, a nyugalom, a befelé fordulás”

– írta Köllő Babett a képéhez, amin egy ablakban ülve olvasgat, miközben elterül mögötte a táj.

Persze egészen biztos, hogy sokan el se jutottak a tájig, ugyanis Köllő Babett melltartó nélkül látható a fotón, ami azt eredményezte, hogy a mellbimbói rendesen átütik a lenge felsőjét – a látvány pedig maga a mennyország, ugyanis talán még sosem volt ilyen bevállalós és dögös a csinos híresség, aki természetesen mindenkit letaglózott ezzel a már-már intimnek nevezhető poszttal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás