promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt mondta a pornósztár Rocco Siffredi felesége, miután tízféle pozitúrában szerelmeskedtek
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felnőttfilmesnek magyar párja van.

Rocco Siffredi nevét talán még az is ismeri, aki messziről kerüli a felnőttfilmeket, és csak a barátaitól tudja, hogy egyáltalán létezik ez a műfaj. Az 58 éves egykori pornósztár pedig ezer szállal kötődik Magyarországhoz, hiszen a felesége is budapesti születésű.

Az 50 éves Tassi Rózsa maga is a férje szakmáját űzte, Rosa Caracciolo néven csinált karriert a pornóiparban. 1993-ban találkoztak először Cannes-ban, és a még kisebb magyarországi szépségversenyt is nyert nő nem sokkal később maga is bekapcsolódott a felnőttfilmezés világába.

Az olasz csődörként is emlegetett Rocco állítólag 24 centis férfiassággal rendelkezik, ami feltehetőleg nem tette túlzottan kellemessé a vele való munkát. Nagyjából 1300 alkotásban szerepelt, miután 1985-ben megismerkedett néhány olasz producerrel egy francia szexklubban.

Az elegáns, folyton valódi dívaként megjelenő Tassi Rózsa akkor csöppent bele a pornózás világába, amikor Rocco éppen az Il Guardaspalle című filmjét forgatta, ám a főszereplő színésznő váratlanul kidőlt a sorból.

„Ekkor ajánlotta fel nekem, hogy ugorjak be helyettesként. Még csak nem is csókolóztunk, ráadásul azt a feltételt szabtam, hogy csak vele forgatok szexjeleneteket”

– idézte fel a feleség a kezdeteket. Aki egyébként a magánéletben egyáltalán nem volt elájulva a férjétől az ágyban. Fel is hánytorgatta neki fél év házasság után, hogy csinálhatják akár tízféle pozícióban, ő akkor is csak egy fitneszedzésnek érzi az együttléteket. Rocco ekkor döbbent rá, hogy nem a méret a lényeg, hanem a gyengéd érzelmek.

„A feleségem okos nő, tudja, milyen vagyok. Tudja, hogy azért választottam a pornózást, mert imádom a szexet. Nem is volt viszonyom más nővel”

– lódított Rocco akkor, amikor kiderült, hogy a filmezés abbahagyásával prostituáltakhoz kezdett el járni. Rózsa ezért inkább rábeszélte, hogy térjen vissza a forgatásokhoz, és a férfi ezt meg is tette, ám 2015-ben végre szögre akasztotta a… nos, ezt a mondatot az ő esetében nem lehet illendően befejezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás