promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemazalány igazi vadmacskának néz ki bikiniben, de Elizabeth Hurley is a melleivel hódított – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű színésznő és Halastyák Fanni után Olivia Jackson is biztosan le fog venni a lábadról.

Nemazalány és LiL G első közös száma, a Petőfi Sándor anno elég gyorsan felrobbantotta az egész magyar internetet. Előbbi rapper, vagyis Halastyák Fanni később összejött a Való Világban megismert VV Mohval, és belevágtak az Ázsia Expressz harmadik évadába, amit meg is nyertek. A múltkor azon akadt ki, mert a kommentelők állandóan azzal noszogatják, hogy milyen plasztikai beavatkozásokat végeztet magán. Azt mondta, hogy félévente feltölteti a száját, de ezen kívül még műszempillát sem hord. A válogatásban most összeszedtük nektek néhány igazán dögös villantását.

Sokan nem tudják, de a színésznő teljes neve Elizabeth Jane Hurley. Anno 1965-ben látta meg a napvilágot a hampshire-i Basingstoke-ban. Nálunk simán benne van a listában, mint a legszexibb 50 év feletti színésznő. Hihetetlen belegondolni, de tavaly nyáron lett 57 éves, és még mindig csúcsformában érzi magát. A szépségéért továbbra is rengetegen rajonganak, na meg a csodás testéért, amit nem szokott félni bikiniben megmutatni.

A válogatás végén megválaszoljuk azt a kérdést, hogy ki a legdögösebb hajszobrász az egész világon. Az aranyérmet mi odaadtuk Olivia Jacksonnak, de ezért remélhetőleg nem haragszik meg senki. Szeretnétek, ha ő lenne a fodrászotok? Sok forró képet tölt fel, szóval megéri őt követni Instagramon.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás