promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila szíve besajdulhat: A Nagy Ő Mimije megmutatta végtelen hosszú combjait
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bájos arcú szépség nem szégyellősködik a párkereső műsor óta.

A tavalyi év kellemes meglepetése volt a TV2-n futó párkereső show, A Nagy Ő újabb magyarországi évada. Az volt az egészben a legjobb, hogy a főszereplő Árpa Attila nem vette véresen komolyan a dolgot, hanem egy tündérmesét épített fel a versengő hölgyek segítségével, amelynek csakis happy end lehetett a vége.

Az 51 éves színész-producer választása a lovaglótudásával őt elkápráztató Nyergesi Timire esett, bár a kapcsolat nem érte meg még a műsor bemutatását sem. Ráadásul sokáig a dentálhigiénikus Rátkai Mimi tűnt a tuti befutónak, ám a fekete hajú szépség időközben valahogy kiesett Árpa kegyeiből.

A lány azonban nem hagyja veszni a párkeresővel megszerzett ismertségét és népszerűségét, hanem azóta is folyamatosan szerepel a médiában és a közösségi oldalakon. Nem is akárhogyan, hanem egyre merészebb arcát mutatva.

A Nagy Ő-ben is észrevehető volt, hogy előbb a kislányos bájával próbált érvényesülni, de miután látta, hogy a többiek nehéztüzérséggel támadnak a férfi főszereplőre, ő is gyorsan stílust váltott, és „kipakolt” mindent, amit csak lehetett.

Mimi szerencsére azóta sem szakított ezzel a jó szokásával, az Instagramon megjelenő fotóival rendre elkápráztatja követőit. Azt már ugyan a műsor alatt bevallotta, hogy a szája és a mellei nem eredetiek, de a többi testrésze módosítás nélkül is valóban tökéletesek.

Legújabban a végtelen hosszúságú combjait mutogatja szívesen az Instán, láthattuk őt karácsonyfa előtt így pózolni, vagy szimplán csak egy tükör előtt, rövidnadrágban, illetve egy bódító bikiniben is. Lássuk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás