promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Huncutul aljas kvíz: 3 jó válasz már átlag feletti, 4 pedig kész csoda
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felismered a magyar sztárokat gyerekkori fotóik alapján? 10-ből 3 pontot is piszok nehéz elérni.

Nap, mint nap hallunk róluk a hírekben, olvasunk róluk a bulvárlapokban, és folyamatosan látjuk őket különféle televíziós műsorokban, mégsem tudunk olyan sok mindent a magyar sztárokról. Akik folyamatosan követik a bulvárt, azok is csak azokkal a dolgokkal vannak képben, amiket éppen a szemük és a fülük elé tesznek. A legtöbben például nem is tudják már követni, hogy melyik sztár kivel van éppen együtt, éppen ezért nem csoda, hogy az alábbi kvízünk kitöltői között elég rossz eredmények születtek.

Most pedig egy olyan tesztet hoztunk a magyar sztárokkal kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy képkvíz. 10 hazai híresség gyerekkori képét fogjátok látni, nektek pedig el kell döntenetek, hogy melyik sztár is látható a képen.

Igyekeztünk különböző korosztályból válogatni szóval elég színes lesz a felhozatal, és nem lesz könnyű a feladat. Ugyanis lesznek olyan gyerekkori képek, amiknél mind a három válasz helyesnek fog látszani, hiszen akadnak olyan sztárok, akik kiskorukban nagyon hasonlítottak egymásra. Érdemes tehát alaposan szemügyre venni majd a képeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás