promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda György káromkodva bakizott a kamerák előtt, még Balázs Klárira is csúnyán ráförmedt
Borítókép:  youtube.com/BudapestAirport (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Korda Györgyöt nagyon fel tudják bosszantani a bakik.

A legendás Korda György a minap lett 84 éves, és még mindig olyan népszerű, mint több évtizeddel ezelőtt, mikor fiatal titánként énekelte be magát a közönség szívébe. A „Reptér” című gigaslágere nemrég újra berobbant a köztudatban (nem mintha elkerült volna onnan), így most kortól, nemtől függetlenül mindenki kívülről fújja Magyarországon ezt az örökérvényű, extrém módon fülbemászó dalt.

Szerelmével, Balázs Klárival együtt igazi ikonoknak számítanak, és ebben rengeteg munkájuk van. Persze nemcsak a színpadon alkottak maradandót, hiszen bizonyos szempontból az ő nevükhöz köthető az is, hogy Magyarországon ennyire népszerű lett a póker, ugyanis annak idején rengeteg játékot kommentáltak ők ketten. Számtalan maradandó pillanatot köszönhetünk nekik, a netre kikerült bakivideóból pedig kiderül, hogy a kulisszák mögött is voltak érdekes történések.

Volt, hogy Korda György káromkodásban tört ki, mikor ő, vagy Balázs Klári elrontották a szövegüket, és az is megesett, hogy az énekes rendesen kiakadt, mikor a szerelme véletlenül a szavába vágott. Nem mindegyik összezörrenésük tűnt mókásnak, hiszen pár alkalommal érezni lehetett rajtuk a frusztrációt, de végül sikerült kihozniuk magukból a maximumot – még úgy is, hogy Gyuri bácsi nem mindig tudta követni a kamera mozgását.

Egy hosszú, átdolgozott napon érthető, hogy elfogy az ember türelme, de szerencsére olyan jó párost alkot Korda György és Balázs Klári, hogy ezen is túllendültek, és együtt élték meg a közös sikert – sőt, most is így tesznek, hiszen a nevük összeforrt, és ez jó eséllyel örökké így lesz.

Itt lehet megnézni Korda György és Balázs Klári bakivideóját – de csak saját felelősségre, ugyanis bőven van benne káromkodás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás