promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: ő volt Korda György első felesége, 20 évig tartott a frigy, amelyről a magyar emberek jelentős része nem is tud
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

42 éve él boldog házasságban Korda György és Balázs Klári, azonban tudtad, hogy az ikonikus hangú magyar énekesnek Magyarország Klárikája előtt volt egy első felesége is?

A jelenleg 84 éves énekes, pókerszakértő és mindent összevetve Magyarország egyik legikonikusabb személyisége szerencsére remek egészségügyi állapotnak örvend. A napokban vallotta be, hogy nem igazán érti, miért nem kapott még semmiféle rangos művészi díjat, hiszen évtizedek óta a magyar közönség egyik nagy kedvencéről beszélünk, aki hatalmas sikereket ért el hazánkban.

Gyuri bácsit és Klárikát a fiatalabb magyar közönség is imádja: rendre lépnek fel nagyobb fesztiválokon is, ahol valósággal megőrülnek értük a kamaszok és a harmincasok egyaránt. Tavaly a Reptér című nótája került elő évtizedek után és robbant be a köztudatba egy TikTok-trend nyomán, később a Liszt Ferenc Repülőtérrel közösen új klipet készítettek a dalnak.

Korda szerint egy esetleges Kossuth-díj megkoronázná a pályafutását, és válljuk be, az utóbbi időben díjazott személyek után joggal érdemelné meg az elismerést Gyuri bácsi is. A felvetést egyébként Vujity Tvrtko is támogatta. 

Korda és Balázs Klári 42 éve házasok, azonban kevesen tudják, de volt egy első felesége is a táncdalénekesnek.

1958-ban, még a katonai szolgálata alatt házasodott össe Kovács Ibolya operettprimadonnával.

A frigy azonban kérészéletű volt, csupán pár hónapig tartott, viszont papíron több mint 20 éven át érvényes volt, egészen addig, amíg 1978-ban meg nem ismerte Balázs Klárit Korda. Mi több, az anyakönyvvezető előtt hozták a tudomására, hogy még mindig házas, így amennyiben újra szeretne nősülni, el kell válnia.

(Fotó: Kovács Ibolya, Korda György első felesége. Forrás: Femina)

Korda György élete telis-tele van titokzatos fejezetekkel. Pár éve derült ki az is, hogy van egy eltitkolt lánya, Korda Judit. Még éppen Balázs Klárival való találkozása előtt ismerkedett meg Kiss Kati táncdalénekesnővel, aki teherbe esett a rövid kapcsolatuk alatt. A hírek szerint a jelenleg 42 éves lánya Torontóban él.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás