promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett büdös görénynek hívja a kislányát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett 12 éves lánya kellemetlen helyzetbe került emiatt az osztálytársai előtt.

Január 2-án, hétfőn tért vissza a képernyőre a Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsor, amiben hazai hírességek a gyermekeikkel együtt játszanak. Az Ördög Nóra vezetésével készült produkcióban nagyon sok mindent megtudhatunk a sztárok magánéletéből, hiszen a gyerekek számos titokról rántják le a leplet az adások során.

Az első részben Köllő Babett és 12 éves lánya, Milla, Harsányi Levente és kislánya, Lilla, valamint a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, Nagy Noémi és fia, Dimitri játszottak. A Sztárban sztár leszek! zsűritagja nagyon jó viszonyt ápol a kamaszkorba lépő lányával, Babett minden szabad percét Millával tölti.

A műsor során megtudhattuk, hogy a kislány mit tart a legidegesítőbbnek az édesanyjában: azt, hogy cikisek a poénjai. Babett pedig elmesélte, hogy előfordult már, hogy kellemetlen helyzetbe hozta lányát az osztálytársai előtt, ugyanis otthon nagyon sokféle becenéven szólítja őt, elmondása szerint minden este másként nevezi, és egyszer úgy hívta fel, hogy

„figyeljél büdös görény, akkor el kéne indulni...”,

mire Milla közölte az anyjával, hogy ezt az egész osztály hallotta, mivel ki volt hangosítva az okosórája. Köllő Babett rögtön tisztázta, hogy ő nem bántásból adja ezeket a beceneveket Millának, hanem szeretetből, sőt, állítása szerint Milla igényli is, hogy ilyen furcsa neveken szólítsa az anyja.

Természetesen a Vigyázat, gyerekkel vagyok adásainak végére is csak egy győztes lehet, ezúttal Harsányi Leventéék és Nagy Noémiék között dőlt el, hogy ki kerül be a döntőbe. Végül Lilla és Levente állhatott oda a memóriajátékhoz, aminek a lényege, hogy minél több párt találjanak 90 másodperc alatt. Minél több jó találatuk van, annál több pénzt gyűjtenek vele. Leventéék 7 párt találtak, így 700 ezer forintot tudtak felajánlani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás