promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kemény beszólásokat kap a szilveszteri fotója miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi szilveszteri képe sokkolta a rajongóit.

Ismét eltelt egy év, végre magunk mögött hagyhatjuk a 2022-es esztendőt, ami ugyan sok rosszat is tartogatott, de volt benne öröm és boldogság is bőven. Nagyon sokan házibulikban, szórakozóhelyeken, vagy az utcákon mulatták át az éjszakát, de a legtöbben mégis inkább az otthon kényelmét választották.

A magyar sztárok különböző fotókkal kívántak boldog új évet a közösségi oldalaikon. Hajmásy Péter például egy romantikus, összebújós képet posztolt a feleségével, Nádai Anikóval, miután a gyerekeket lefektették aludni. Azt írták a bejegyzésében, hogy bár az idei szilveszterük nagyon más volt, mint az eddigiek, ettől függetlenül senkivel sem cserélnék el.

Szabó Zsófi is igyekezett eseménydúsan tölteni az év utolsó napját: először a Normafáról jelentkezett be az Insta Story-jában, majd a Déryné nevű étteremből posztolt. Itt készültek azok a fotók is, amikkel BUÉK-ot kívánt a követőinek.

Lékai-Kiss Ramóna Mátrafüreden szilveszterezett a családjával. A TV2 műsorvezetője az Avar Hotelből posztolt az év utolsó napján, azonban sokaknak feltűnhet, hogy a családi képről hiányzik Ramóna kisfia, Noé. Természetesen őt sem hagyták otthon, hanem ő készítette az alábbi képet a szüleiről.

Hajdú Péter is a családja körében töltötte a szilvesztert: közös fotót tett közzé párjával és kisfiával, és mindenkinek sikeres, csodás új évet kívánt.

Curtis is kitett magáért az év utolsó fotója kedvéért. Méregdrága autójával és egy üveg pezsgővel a kezében fotózkodott. Persze a poszt alatt most is volt egy-két troll, akik belekötöttek bizonyos dolgokba; most éppen Curtis ruhájába, amiben - az egyik kommentelő szerint - úgy néz ki, mint egy beteghordó.

Tóth Andi is kirakott néhány fotót a közösségi oldalára. Az énekesnő megint a felismerhetetlenségig sminkelte magát, úgy indult el partizni. Több hozzászóló is megjegyezte, hogy ez már sok, de volt, aki a beszólástól sem riadt vissza az év utolsó napján.

„Szép vagy és nagyon szeretem a produkcióidat, de nem értem miért jó az, ha a gyönyörű arcodból tucat női arcot sminkelnek? Ez nem fér a fejembe. Legyen jó éved!”

„A kevesebb néha több! Ez esetben is jobb lett volna”

„Én amúgy szeretlek, de mi ez a haj?”

„Andika, Jesus normálisan is jól nézel ki, minek pimpeled fel így magat?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás