promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley bugyi nélkül villantja meg formás lábait, csupán egy ultrarövid pulcsi omlik rá gyönyörű testére? Kísérteties fotó került fel a közösségi oldalára
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley bevállalós fotója elképesztően kísérteties.

Elizabeth Hurley, akit Magyarországon leginkább a Brendan Fraser-rel készült A Bájkeverő című filmmel azonosítanak, az elmúlt években rengeteg kihagyás után szépen lassan visszatért a filmvászonra, jobban mondva a streamingszolgáltatók repertoárján elérhető filmekben láthatjuk őt rendre. Legutóbb a Netflix-en többször is, a Télapó visszatért című alkotás 2021-ben volt a legutóbbi alkotás, amelyben a Neflixen láthattuk őt. Ám az idei évre is érkezett egy nagy dobása, a Christmas in the Caribbean című limonádéfilm, amelyben a szerelmet keresi a gyönyörű színésznő. A film egy karácsonyi film, amely bizony a napsütéssel teli Karib-szigetekre visz el minket a tévén keresztül. A sztori szögegyszerű, de talán ezért is lehet jó kikapcsolódás.

A történet szerint egy tipik romkom, egy menyaszonyról szól, akit elhagy a férje éppen az esküvő előtt, de a koszorúslányokkal elutaznak arra a nászútra, ahová a férjével sosem mentek el, és itt kezdődik a történet. Itt kezdődik az új élet.

Elizabeth Hurley már a forgatás alatt is rengeteget posztolt a helyszínről, természetesen elképesztően szexi bikinikben mutatta meg bájait a közösségi oldalán a rajongóknak. Most karácsony alkalmával viszont már nem a filmet népszerűsíti az Instagram-on, hanem bemutatta az egyik kedvenc karácsonyi ajándékát, és ettől a fél internet lehidalt, hiszen a gyönyörű színésznő nem mindennapi pózba vágta magát a kép miatt. Olybá tűnik, mintha a szexi kép elkészültekor még bugyit sem vett volna fel, de az is lehet, hogy a szemünk káprázik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás