promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon úgy néz ki VV Merci elfelejtett bugyit felvenni a BeleValóVilágban – izgalmas felvételek kerültek elő
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akik még karácsonykor is a BeleValóVilágot nézték az RTL Kettőn, azok idézőjelbe láthatták, ahogy VV Merci villant egy párat.

Karácsony ide vagy oda, a Való Világ szabályai tiltják, hogy a játékosok az ünnepek alatt elhagyják az RTL luxusbörtönét, szóval a villalakóknak odabent kellett Jézuskás hangulatot varázsolniuk. Bár a benti barátok igyekeznek támogatni egymást, de azért nehéz lehet, hogy a játékosoknak a szeretteik nélkül kell tölteniük a karácsonyt.

Persze nem felejtették el, hogy ezt az áldozatot meg kell hozniuk az életük nagy lehetősége miatt. Tudjuk jól, hogy közülük valaki 36 millió forintot tehet majd zsebre.

Az elején nem volt érezhető az ünnepi hangulat, de ez szép lassan előjött, amikor a nagycsapat elkezdte díszíteni a karácsonyfát. A párbajról visszatért VV Piros persze rögtön hozzátette, hogy ő azért nem megy segíteni, mert van egy szisztémája, szóval mindenbe beleszólna.

A többiek ettől függetlenül egy emberként ütöttek, faragtak, kalapácsoltak, hogy a nagy fa az RTL luxusbörtönének az éke legyen. VV Rico persze hozta a formáját, és majdnem felborította a karácsonyfát, VV Barna pedig felhelyezte a csúcsdíszt.

Közben előkerültek a könnyek a Való Világban: bár az RTL szereplői nem hagyhatják el a villát karácsonykor, de virtuálisan üzentek nekik a szeretteik néhány rövid üzentet. Sok mindenkinél eltört a mécses, de leginkább VV Sajtinál, aki alapból is teljesen maga alatt volt.

Nem olyan rég ugyebár közölte vele a szerelme, hogy vége a kapcsolatuknak. Később sírva mesélte el VV Barnának a történteket. Végül VV Sajti úgy döntött, hogy bent marad az RTL játékában, ahol a végső győzelemre is esélyes lehet.

A villalakó nem olyan rég volt barátnője tudomására adta, hogy szerelme rendületlen és továbbra is kitart mellette.

Akik karácsonykor is úgy döntöttek, hogy nézik a BeleValóVilágot, azok egy különleges műsorral találkozhattak. Kamarás Norbi és VV Merci megmutatták, hogy mi van az elsötétített ablakok mögött, honnan irányítják a kamerákat, és miképp néz ki az élő adás vezérlője.

VV Merci és a műsorvezető társa szenteste alkalmából meglepték egymást pár szívhez szóló ajándékkal. Közben VV Merci egy olyan ruhát vett fel, ami alá állandóan be lehet látni, de ezt az RTL egy cuki süteménnyel takarta ki. A kommentelők már elkezdtek találgatni, hogy a Való Világ 10 egykori játékosa nem vett fel bugyit? Mert ha volt rajta, azt simán meg lehetett volna mutatni egy 18 karikás műsorban.

Az internet népe persze már láthatott ebből sokkal többet is VV Merciből, aki szerepelt felnőtt filmes oldalakon anno.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás