promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
16 órás ágydöngetést ígért egy nő a kedvenc focistájának, a mázlista fickónak pedig összejöttek a szükséges gólok
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hét éve még lemaradt egy hasonló lehetőségről.

A sztárfocistáknak aligha van szükségük körmönfont csajozós dumákra, a pénz és a hírnév automatikusan vonzza hozzájuk a lányokat. Így lehet ezzel az orosz Aleksandr Kokorin is, aki jelenleg csatárként az olasz Fiorentina alkalmazásában áll, bár erre az évre éppen kölcsönadták a ciprusi Aris Limassolnak.

A 31 éves játékos nem tartozik a nagy spílerek közé, hiszen 2020 óta mindössze 14-szer talált az aktuális ellenfél hálójába. Így pedig talán nem is vállalt vele olyan nagy kockázatot Alina Yeremenko, aki egy különleges és vonzó felajánlást tett számára.

A felnőttfilmes iparban Alina Henessy néven futó pornós csaj egy szexmaratont ígért az orosz focistának, ha az eljut 5 gólig. Ez nem újdonság, hiszen 2015-ben ugyanezt ígérte számára, igaz, Kokorin akkor még odahaza kergette a bőrt a Dinamo Moszkvában.

„Ha a bajnokság vége előtt eléri az 5 gólt, akkor köszönetképp egy 16 órás szexmaratont ígérek neki”

– így szólt Alina akkori fogadalma, aki most is 10-esre értékelte Kokorin kinézetét, ezért ajánlotta fel újra a nagyszerű jutalmat. A pornós pedig bukott, hiszen a férfi november 28-án betalált a Pafos FC kapujába, ezáltal kigyűlt a szükséges gólmennyiség. 2015-ben egyébként 4 bajnoki találatig jutott, vagyis lemaradt a fantasztikus lehetőségről.

Kokorin most tehát célt ért, de egyelőre nem tudni, mi lesz a felajánlás sorsa, és ha elfogadja, azt az orrunkra fogja-e kötni. A focistát a modell barátnője kereken egy éve dobta, a férfi tehát jelenleg facér, vagyis ebből a szempontból semmi sem állhat a maraton útjába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás