promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pornhub legsikeresebb amatőr párosa elárulta, mennyit keres egy hónapban a házi videóival
Borítókép:  youtube.com/YINYLEON OFFICIAL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően sok pénzt lehet keresni egy mobiltelefonnal, és egy kis huncutkodással.

A Pornhub a világ leglátogatottabb felnőtt filmes oldala, rengeteg profi, illetve amatőr videó van rajta. Sokak számára nyújt komoly pénzkereseti lehetőséget, sőt, egyesek teljesen felhagytak a hétköznapi munkájukkal, hogy csak ezzel foglalkozhassanak – a jelenleg Texasban élő, de Puerto Ricó-i származású, 38 éves Yiny és a 42 esztendős férje, Leon is így döntöttek még nagyjából 3-4 évvel ezelőtt.

A Yinyleon felhasználónévvel rendelkező páros az utóbbi 4 évben körülbelül 250 videót töltött fel a Pornhubra, és összesen 1,2 milliárd megtekintésük volt ez idő alatt. Az idei év volt számukra a legsikeresebb, ugyanis ők lettek az oldal legnézettebb amatőr párosa – ráadásul elképesztően sok pénzt kerestek, miközben hetente általában 2-3 videót készítettek a mobiltelefonjukkal.

A páros a Pornhubos pályafutása legelső hónapjában több, mint 2 ezer dollárt, vagyis nagyjából 756 ezer forintot keresett, ez az összeg pedig manapság havi 15 ezer, illetve 25 ezer dollár között mozog – vagyis egy kis huncutkodással akár közel 9,5 millió forintnak megfelelő összeget kerestek mindössze egyetlen hónap alatt.

Leon a felnőtt filmes karrierje előtt 13 évig a hadseregnél volt, Yiny pedig csomagszállítóként dolgozott. Annak idején láttak egy interjút egy párossal, akik akkor azt csinálták, amit ők most, így kaptak ihletet ahhoz, hogy ők is betörjenek erre a piacra. A legtöbb videójukat otthon készítik, de azok a legnépszerűbbek, amiket a szabadban, nyilvános helyen csinálnak – a Pornhub szerint amúgy ez a kategória 121 százalékkal népszerűbb volt idén, mint tavaly.

Így néz ki a Yinyleon fele, Yiny:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás