promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz megmutatta, mi van a hűtőjében - a VV-hős tragikomikus frigóján megrökönyödtünk
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz hűtőjének tartalma finoman szólva is bizarr.

Magyarország Nagy Alekoszt a Való Világ 4. szériájában ismerhette meg, amelyet végül meg is nyert. A nagyszájú celebritás eredeti szakmáját és foglalkozását tekintve egyébként vagyonőr és biztonsági őr. 2011 után a görög származású közszereplő főhőse lett az Alekosz menyasszonyt keres című műsornak, ezután pedig valamelyest eltűnt a süllyesztőben. 

Később az RTL Klub nagy meglepetésére feltűnt a Hajdú Péter TV2-n műsorra tűzött Frizbi című talkshow-jában, amivel kapcsolatban komoly összetűzésbe került az előbbi kereskedelmi televízióval. Két évvel ezelőtt azt is felfedte Alekosz az Összezárva Hajdú Péterrel nevezetű produkcióban, hogy visszatért civil szakmájához, és épp abban az épületben vagyonőr, ahol Hajdú stúdiója is található.

A közösségi médiában azonban meglehetősen aktív a görög csődör: rendszeresen megosztja csajozási tapasztalatait, szokásait, és kulináris tippjeit a nagyérdeművel. Tőle tudhattuk meg többek közt azt is, hogy az ázsiai ételek kísérőjeként a legfontosabb ital a Coca-Cola. Pár hete azonban egy teljesen tragikomikus videóban megmutatta a követőinek azt, mit rejt az otthoni hűtője, ezáltal pedig súlyos életbölcsésségekkel gazdagodhattunk ismét.

„Kérem szépen, akkor itt látható... legalább 20 liter Cola. Az nagyon fontos a Whiskyhez. Tojás... a Tescoban csak 10 db-ot lehet venni, itt van 20. Lekvár, NAGYMAMA lekvárja! Kenyérre föl lehet vinni, jól lehet lakni"

- kezdte sírva röhögős monológját Alekosz, amelyből ismét megbizonyosodhattunk arról, hogy felettébb puritán ízléssel rendelkezik.

„Gyógyszer is van, gyógyszer is van! A zöldségek engem azért annyira nem érintenek... a lényeg a Cola, meg a lényeg a lekvár"

- folytatja kissé tökkelütött hangsúlyozással a görög. 

A jelenlegi magyarországi hiperinflációs helyzet azért úgy tűnik, a Rózsadombon is felütötte a fejét. Alekosznak hála megtudhattuk, mi az a három dolog, ami esszenciális minden magyar háztartás számára: a Coca Cola, a tojás és a lekvár.

A monológot lerövidítettük idézéseinkben, érdemes megtekinteni teljes egészében a szórakoztató videót, amit a híresség a Facebookra töltött fel, de a TikTok-ra is átvettét a rajongói oldalra. Egészségünkre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás