promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pintér Ada vadító bikini bodyt villantott, míg Kim Kardashian a hatalmas fenekével indított be lájkcunamit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül, de nem utolsó sorban Sophie Mudd érkezik majd a csábító fotóival.

Pintér Adát a VIVA TV műsorvezetőjeként ismerte meg Magyarország. Érdekesség, hogy az első válogatón túl nagynak találta a sort, és önbizalomhiánytól szenvedve vissza is fordult. Aztán csak belevágott egy évvel később, és sikerült is neki. Az egykori műsorvezető nem rég költözött haza Németországból, ahol 16 éves ikerfiaival, férjével és 15 hónapos kislányukkal éltek. Benevezett A Konyhafőnök VIP-be, de nem tudott túl sokáig eljutni, ettől még sok tapasztalatot szerzett.

„A bikini body télen készül-szokták mondani. Szerintem meg bármikor, de nem pár nap alatt”

- írta a fotójához Ada, aki karácsonykor is oda fog figyelni az alakjára.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians. Kanye West állandóan rá szokott nézni Kim Kardashian Instagram-oldalára. Valószínűleg le fog esni az álla, hogy ha meglátja, hogy az exe mennyire kitolta a fenekét.

Végül érkezzen a népszerű külföldi influenszer, Sophie Mudd, akinek már 2,8 millió követője van Instagramon. Persze rengeteg felületen megtalálható, köztük az OnlyFans-oldalán is, ahol nem kér túl sokat a felnőtt tartalmaiért.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás