promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka több hírességgel bújt ágyba, mint azt elsőre gondolnád
Borítókép:  TV2 Play/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár sokan már megállapodtak a nagy nő-vagy éppen férfifaló celebek közül, az internet népe nem felejt. Majka például már hosszú évek óta boldog házasságban él a feleségével Majoros Hajnalkával, de korábban beszélt róla, hogy közelebbi kapcsolatba került például Kiss Ramónával vagy éppen Szorcsik Vikivel is.

Mielőtt Majka megismerte volna jelenlegi feleségét Dundikát - Majoros Hajnalkát -, akitől két gyermeke is van, még igazi nőfaló volt. A rapper nem is félt beszélni a korábbi afférjairól, ha arra terelődött a szó, és miért is ne alakult volna így. Cikkében az Origo felidézi, hogy Majkának korábban több híres szépséggel is akadt dolga, például Debreczeni Zitával, Fresh Andival, Szorcsik Vikivel, de egy rövid ideig Kiss Ramónával is járt.

Aztán ott van Hajdú Péter is, akinek korábban Sarka Kata volt a felesége, újabban megint párkapcsolatban él, és aki korábban bevallotta, hogy több mint száz nőhöz volt köze addigi élete során, közülük pedig nagyjából tíz nővel lett komolyabb a dolog. Volt feleségétől, Sarka Katától két gyermeke is született, de a barátnője volt többek között Ábel Anita, Szabó Erika, Bálint Antónia és BB Zsanett is. 

Nem meglepő, hogy imádják a férfiak Zimány Lindát, aki - egyébként éppen a szinglit táborát bővíti - és újabban elég sokat beszél arról, hogy milyen embert keres maga mellé. A szőke szépség először a V-Tech Kefír művésznevű tagja mellett tűnt fel - és karrierjét egyébként Britney-imitátorként kezdte. A liezon azonban nem volt valami hosszú életű, Linda pedig továbblépett és közelebről is megismerte Zentai Márkot, Bódi Attilát, Kedves Ferenccet aztán Dzsudzsák Balázst is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás