promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra eltorzult hangon kellemetlenkedett, felvétel is készült az esetről
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Első hallásra olyan, mintha nem is Ördög Nóra szerepelne a videón, pedig ő az.

Nemrég jelent meg Ördög Nóráék legújabb karácsonyi dala, a Tóth Verával és DR BRS-sel közösen készített „Hógömb”, amit már több, mint 360 ezerszer pörgettek YouTube-on, szóval hatalmas sikernek számít még úgy is, hogy nem mindenkinek nyerte el a tetszését – sőt, egyes kommentelők szerint Nánásiék ünnepi szerzeménye olyan kellemetlen lett, hogy az már szinte fájdalmas:

Úgy tűnik, hogy Ördög Nórát nem érdeklik a negatív kommentek, hiszen büszke a dalra, ami kétségkívül képes karácsonyi hangulatot csempészni az ember szívébe. A népszerű műsorvezető nemrég meg is osztott a közösségi oldalán egy kulisszák mögötti videót, amiben a stúdiómunkálatokba enged betekintést Tóth Verával és DR BRS-sel – de sokak szerint ez a felvétel még cikibb, mint a „Hógömb”.

A videón Tóth Vera poénkodik azzal, hogy a „Hógömb” még Mariah Carey karácsonyi klasszikusánál, az „All I Want for Christmas is You”-nál is jobb, ez pedig Ördög Nórában kihozott valami egészen meglepőt, ugyanis szinte eltorzult hangon nevetett ezen, majd megpróbált kellemetlen módon beszállni az énekesnő és DR BRS ökölpacsijába, miközben azt mondta, hogy „én is kérek”.

Persze bőven akadtak olyanok is, akik nem cikinek, hanem inkább cukinak tartották Ördög Nóra videóját még a beszólogató kommentek ellenére is. Akárhogy is gondoljuk, az biztos, hogy a híresség nagyon jól érezte magát a dal elkészítése közben, és jó eséllyel jövőre is meg fogja lepni az országot egy hasonló karácsonyi szerzeménnyel.

Itt lehet megtekinteni Ördög Nóra egyesek szerint egészen kellemetlen videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás