promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Mercit kíméletlenül betámadták a kommentelők a Való Világ egyik csoportjában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Merci műsorvezetőként igyekezne bizonyítani, de sokan már akkor elkapcsolnak, ha meglátják.

Zakatol tovább a Való Világ 11, aminek nem olyan rég meglett az első női kiesője. VV Lamin és VV Henrik után VV Anita távozott. A párbajon a nézők többsége úgy döntött, hogy inkább VV Piros térjen vissza a luxusbörtönbe. Sokan odabent meg is lepődtek, hogy így alakult a végeredmény, de el kell viselniük, hogy VV Piros még marad egy darabig. Igazából a játékos VV Bibivel szeretett volna megmérkőzni, de mivel túl hamar árulta ezt el, így szabályszegés miatt nem hívhatta ki.

VV Anitának érdekes volt visszanéznie néhány pikáns felvételt, mert ugyebár a „Nagy Testvér” szemei mindent látnak. Ekkor derült ki az is a számára, hogy VV Rico a mosókonyhában a bugyiját szagolgatta.

Ugyebár a Való Világ 11 műsorában történt egy nagy változás, mivel Nádai Anikó visszalépett a műsorvezetéstől. A helyét végül a BeleValóVilágból Schumacher Vanda vette át, aki betársult Puskás Peti mellé. Közben azért Kamarás Norbi mellé is kellett egy váltótárs az éjszakai műsorban, így került képbe VV Merci, akinek nagy álma volt a műsorvezetés.

Nádai Anikó elárulta, hogy a nem rég született kisfia még csak négy hónapos, anyatejes, és nagyon rosszul tudta összehozni, hogy vele tudjon lenni, ezért inkább hátat fordított a Való Világnak, legalábbis ennek a szériának.

Tehát így kerülhetett képbe Balázs Mercédesz, akit VV Merciként ismert meg Magyarország a Való Világ 10-ben. Miután elvitte a bronzérmet, igyekezett ő is belefogni a zenei karrierbe, és aláírt G.w.M kiadójához, aztán Cedes álnéven vágott bele rapperként egy saját projektbe.

A Való Világ 10 játékosa a zenélés közben belekóstolt a felnőtt filmezésbe is, hogy egy kis plusz pénz álljon a házhoz, most pedig a legpikánsabb jeleneteket mutathatja be a BeleValóVilág műsorában. Na igen, csak ez nem igazán tetszik mindenkinek.

„Én komolyan azt hittem, hogy ez a műsor már nem lehet gázabb.. Aztán berakták ezt a Mercikét és konkrétan 1 percnél tovább nem tudom hallgatni a nyávogását. Mondjátok, hogy nem velem van a baj”

- írta az egyik Való Világos csoportban az egyik kommentelő, aki ezért a hozzászólásért rengeteg lájkot tudott begyűjteni.

VV Merci kapta meg azt a lehetőséget is, hogy VV Anitával beszélgethessen a kiesése után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás