promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen videó került ki Köllő Babettről, még a hatalmas mellei sem mentik meg az égéstől
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett csak poénkodni akart egy kicsit, de nagyon ciki lett a végeredmény.

A Feleségek luxuskivitelben című reality után Köllő Babett karrierje elkezdett hihetetlen gyorsasággal szárnyalni, sorra kapta a jobbnál jobb lehetőségeket, manapság pedig szinte folyamatosan képernyőn van. Legutóbb a Sztárban sztár leszek! mestereként domborított Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi mellett, és valószínűleg a következő projektje is hasonlóan nagyszabású lesz.

Köllő Babett hatalmas rajongótáborral rendelkezik, hiszen Instagramon már több, mint 247 ezren, a TikTokon pedig 227 ezren követik őt, szóval elég erős jelenléte van a közösségi oldalakon. Az Instagramon általában csábító képeket láthatunk róla, a TikTokon viszont rendszeresen oszt meg poénvideókat is – most is így tett, de egyesek szerint jobb lett volna, ha ezt a felvételt kivételesen nem teszi ki.

Köllő Babett egy tátogós TikTok videót posztolt, amin éppen egy feszülős kezeslábasban hallgatja a zenét, majd mikor a lánya leveszi róla a fejhallgatót, akkor átvált a dal egy rettenetes énekhangra, a színésznő pedig úgy csinál, mintha kellemetlen helyzetbe került volna – de az igazi kellemetlenséget a nézők érezhetik, ugyanis a „vicces” jelző helyett leginkább a „ciki”-t használták rá egyes kommentelők.

Persze bőven akadtak olyanok is, akiknek nagyon tetszett Köllő Babett videója, mivel jót nevettek rajta még úgy is, hogy értelme az nem sok van. Ettől függetlenül úgy tűnt, hogy a híresség élvezte a felvételt, hiszen egy kicsit poénkodhatott a lányával, szóval már ezért érdemes volt elkészítenie – arról nem is beszélve, hogy sokak szerint nagyon dögösen nézett ki a videón.

Itt lehet megnézni Köllő Babett egyesek által kellemetlennek nevezett TikTok videóját:

@kollobabettofficial Énemvagyokenuálófufuenuá!son original - Laurdich
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás