promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci, Molnár Nini, és Schobert Lara melleitől is elolvadtak a magyar rajongók, és gyorsabban, mint a hó
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar lányok közül Lola és Gyuricza Dóra is elővette a dögös énjét.

Ezen a héten is volt forgalom a válogatásban, és külön öröm, hogy tele volt magyar celebekkel a villantós rovatunk. Erősen is indult az első anyagunk, mivel Molnár Nini úgy döntött, hogy nem vesz fel melltartót. Mostanában az RTL csatornáján találkozhattunk vele sokat, de az Instagram-oldalát is érdemes figyelgetni.

Sokan nem tudják, de a Sárkányok háza sztárja, Olivia Cooke nem csak nagyszerű színésznő, de csábos modell is. Az alakja mindenestre megvan hozzá. Most ismét Rihanna vette rá, hogy Cooke villantson egyet a Savage X Fenty márka kedvéért. Természetesen a Sárkányok háza szereplője nem fogta vissza magát.

Balázs Mercédeszt VV Merciként ismerte meg Magyarország, aki a Való Világ 10-ben bronzérmes lett. Nagy álma volt, hogy műsorvezető lehessen, és mivel Nádai Anikó pihenőre vonult, így ő megkapta a lehetőséget a BeleValóVilágban. Láthattuk őt felnőtt filmes oldalon is, de Instagramon is elő szokott jönni a vadmacska énje.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla idén áprilisban jött a világra. Dóra elhatározta, hogy hamar vissza fogja nyerni a régi alakját, ami sikerült is neki. A Michelin-csillagos séf párja Dubajban vetkőzött bikinire.

Schobert Larát egyre többet láthatjuk a TV2 képernyőjén, de az influenszerkedést se szorította azért háttérbe. Schobert Norbi és Rubint Réka lányáról igazán szenvedélyes fotók készültek egy Mercedes anyósülésén. Bár tél van, de azért elővettük Lara nyári villantásait is.

Kim Kardashian miatt is mindenképpen érdemes kattintani. A sztár fehér bikinije nagyon kiemeli a melleit, és hát át is látszik.

Láttátok már Carrie Fisher lányát? Billie Lourd is belekóstolt a színészkedésbe, és a bájos mosolyával bárkit le tud fegyverezni. Nem rég született meg a második gyermeke, szóval most úszik a boldogságban.

Lolával is találkozhattatok a héten, aki egy őrülten szexi bőrruhában varázsolt el mindenkit. A legnagyobb villantásokat persze Emmy Elliott hozta össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás